Stigla treća princeza: Mašan Lekić ponovo postao otac, a ime je...

Stigla treća princeza: Mašan Lekić ponovo postao otac, a ime je...

Autor: | 01/09/2023

0

Porodica Mašana Lekića bogatija za novog člana! Poznati voditelj i njegova 13 godina mlađa partnerka Kristina dobili su drugo zajedničko dete.

Boško Karanović

 

Kristinu i Mašana usrećila je jedna devojčica. Beba još nema ime, a porođaj je prošao u najboljem redu.

„Ćao, ekipo, stigla sam. Moja treća princeza“, napisao je Mašan na Instagramu uz emotikone zaljubljenog smajlija, a zatim dodao: 

„Lekićeva (ime još nemamo)“.

Pročitajte: Razveo se, zasnovao novu porodicu i sreću pronašao na Zlatiboru - Ovako izgleda planinski dom Mašana Lekića

Pretpostavljamo da će srećni roditelji izabrati neko kratko i moderno ime, kakva nose Mašanove starije ćerke, Mia i Zoi.

Instagram

 

Podsetimo, Mašan Lekić 2020. godine razveo se od supruge Mire, sa kojom je i poslovno sarađivao, i ubrzo otpočeo romansu sa drugom koleginicom. Za Story je priznao da mu nije bilo svejedno kako će javnost gledati na njegovu novu vezu.

Pročitajte: Razveo se, zasnovao novu porodicu i sreću pronašao na Zlatiboru - Ovako izgleda prelepi planinski dom Mašana Lekića FOTO


‒ Brinuo sam kako će javnost gledati na to što se bivša supruga i ja nismo zvanično razveli. Istina je, međutim, da smo Kristina i ja otpočeli vezu u vreme kada smo se Mira i ja uveliko razišli. Tada sam živeo na Zlatiboru, ona s Milom u Beogradu, ali smo ostali u divnim odnosima i sada smo prijatelji. Imamo ćerku koja nas spaja i dalje veže. Jedno drugome želimo sve najbolje i uvek smo tu da pomognemo i pružimo savet. Osnovni cilj nam je da ćerku izvedemo na pravi put ‒ rekao je Mašan i još tada izrazio želju za još dece.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti