Udala se za 20 godina starijeg milionera i razvela posle 10 meseci: Majka joj je fatalna Srpkinja, a znate li ko je ona?

Udala se za 20 godina starijeg milionera i razvela posle 10 meseci: Majka joj je fatalna Srpkinja, a znate li ko je ona?

Autor: | 04/09/2023

0

Znate li ko je devojčica sa slike?

Deci poznatih nije uvek lako. Odrastaju pod lupom javnosti i medija koji prate svaki njihov korak još od malih nogu, prve ljubavi, ambicije, brakove, razvode... Njenu majku svi dobro znate, pred kamerama je već decenijama i bila je zaštitni znak čuvene kratke emisije u kojoj su se izvlačile „dobitne kombinacije”. Njen otac bio je član popularnog ansambla koji je svojevremeno ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

Instagram

 

Mama je, verovatno ste već pogodili, legendarna voditeljka Suzana Mančić, a tata Nebojša Kunić bio je jedan od „Sedmorice mladih‟. U braku, koji je trajao osam godina, dobili su ćerke Teodoru i Nataliju.

Pročitajte: Uspešan, moćan i bezobrazno bogat - Evo čime se zaista bavi čuveni Simica, suprug Suzane Mančić

Mlađa, Natalija, ne eksponira se previše. Bavi se fotografijom koju je studirala na Akademiji umetnosti. O njenom privatnom životu ne znamo skoro ništa. Međutim, moramo da primetimo da je prelepa i da podseća na holivudsku divu Anđelinu Džoli.

Petar Đorđević

 

Lepotica je i starija Teodora. Ona je stigla i da se uda i da se razvede. Sudbonosno „da‟ izgovorila je dve decenije starijem američkom biznismenu u Las Vegasu, ali brak nije potrajao.

Suzana je svojevremeno priznala da je bila u šoku kada joj je ćerka rekla da se venčala. No, shvatila je da je iznenada donela tu odluku.

Instagram

 

Kako se pričalo, glavni razlog za krah Teodorinog braka bile su nepremostive razlike u karakteru.

‒ Uživala je, lepo se provodila i dosta putovala, ali je na kraju shvatila da takav način života nije to što želi. Kao svaka majka, kad mi je rekla da se razvodi, bila sam uz nju i podržala je. Međutim, bilo mi je veoma teško, bila sam tužna, plakala sam danima ‒ ispričala je tada voditeljka.

Petar Đorđević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin