Sud je u sekundi srušio sve snove Kanjea Vesta, da li će on ovo preživeti?

Sud je u sekundi srušio sve snove Kanjea Vesta, da li će on ovo preživeti?

Autor: | 11/09/2020

0

Kanje Vest (43) doživeo je najveći poraz koji nije mogao ni da sanja. Pre samo nekoliko meseci sa oduševljenjem je saopštio da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Američkih Država i oduševljeno krenuo u kampanju. Radovao se novembru i izlasku na izbore, ali tome je došao kraj.

Vrhovni sud u Ohaju odlučio je da ne prihvati Kanjeovu kandidaturu, prenose svetske agencije.

Pročitajte: Kanje Vest: Doći će vreme kada ću biti predsednik SAD

‒ Jednoglasnom presudom sud je utvrdio da je republički državni sudija Frenk Larouz postupio u skladu sa zakonom kada je odbio gotovo 15.000 potpisa i ostalih dokumenata koje je reper podneo ‒ navodi se u saopštenju.

Larouz je kao razlog naveo neusklađene informacije u dokumentima za prikupljanje potpisa.

Kanje Vest je očajan

Suprug Kim Kardašijan u šoku je otkako je saznao da je njegov najveći san propao. Istog momenta sazvao je advokatski tim na hitan sastanak. Kanjeovi advokati u Ohaju podneli su žalbu, tvrdeći da je Larouzova dužnost da prihvati svačiju kandidaturu bez obzira na to ko je kandidat. Njihova dužnost je da prihvate kandidaturu sve dok protiv te prijave nema žalbe. Najvažnije je, navodi advokatski tim, da ni u jednom trenutku Kanje nije prekršio zakon savezne države Ohajo.

Pročitajte: Svetski mediji bruje - Kim i Kanje se razvode

Fanovi su podeljenog mišljenja. Dok su jedni ubeđeni da je sud u pravu, drugi smatraju da je Kanje svojim ponašanjem isprovocirao ovakvu odluku. Borba sa bipolarnim poremećajem i čudno ponašanje na mitingu gde je izvređao Kim i njenu porodicu doprineli su svemu ovome. Kanje je posle žustre svađe napustio porodični dom, a supruga mu je poručila da se ne vraća dok se ne izleči i dok mu ne bude bolje.

Da li će sve ovo Kanje moći da prebrodi i ponovo bude na svojim nogama posle velikog poraza, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram