Marinko Rokvić pred smrt nije napisao testament: Pevač je imao samo jednu želju, Slavica i sinovi su je ispoštovali

Marinko Rokvić pred smrt nije napisao testament: Pevač je imao samo jednu želju, Slavica i sinovi su je ispoštovali

Autor: | 22/08/2023

0

Marinko Rokvić borio se sa opasnom bolešću, ali najveću životnu bitku nažalost je izgubio 2021. godine. Do poslednjeg dana vodio je računa o svojoj porodici, a kad je saznao da je bolest uznapredovala, nije želeo da piše testament.

Instagram

 

Pevač je tada odlučio da imovinu koju je stekao u braku sa suprugom Slavicom podeli ravnomerno sinovima i životnoj saputnici. Njegova poslednja želja je bila da Marko, Nikola i Dario nastave da žive u miru i slozi, otkrila je jedna Marinkova koleginica koja je insistirala na anonimnosti, piše „Blic“.

Pročitajte: Vanbračni sin podario mu je Romea i Matea - Ovo su preslatki unuci Marinka Rokvića koji žive u Kanadi FOTO

 

– Marinko je bio veliki vragolan ali i veliki gospodin. Porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao, svu trojicu je neizmerno voleo. Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, ni za ljubav, pažnju pa ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe – ispričala je pevačica bliska sa porodicom Rokvić.

ATA Images

 

Ona je dodala da je Marinko bio svestan situacije u kojoj se nalazi i da mu se zdravstveno stanje pogoršava. Zato je otvoreno pričao sa sinovima.

 

– On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je sa decom otvoreno pričao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Vieli ste da je kako dolikuje ispraćen na većni počinak, verujte, to je i zaslužio – zaključila je ona.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti