Leto u nudističkom raju: Tanja Vojtehovski na plaži ne nosi kupaći, ženama poslala snažnu poruku FOTO

Leto u nudističkom raju: Tanja Vojtehovski na plaži ne nosi kupaći, ženama poslala snažnu poruku FOTO

Autor: | 17/08/2023

0

Tanja Vojtehovski je dobro poznato televizijsko lice, ali se sa malih ekrana povukla posle gašenja njene autorske emisije „Život priča“. U međuvremenu je karijeru usmerila u drugom pravcu – osnovala je institut u kojem podučava NLP metodu. Kako je vreme odmora, Tanja i dalje uživa na omiljenoj destinaciji u Crnoj Gori.

Luka Šarac

 
 

Svake godine Tanja letuje na Adi Bojani, nudističkom raju. Više puta je isticala da je i sama pristalica tog pokreta, a kao dokaz priložila je fotografiju sa plaže. Pratioci na Instagramu nisu krili oduševljenje „morskim prizorom“.

Pročitajte: Dijeta Tanje Vojtehovski - U tri navrata kupovala sam farmerke, bile su mi potrebne manje, manje i manje

Pre dve godine, u intervjuu za HELLO! Tanja je otkrila da, kad kreće put mora, ne nosi baš mnogo kupaćih kostima. Ako ih uopšte nosi.

‒ Idem na Adu Bojanu, a tamo mi nije potreban kupaći – rekla je uz osmeh.

Instagram

 
 

Na pitanje da li je i to jedan vid slobode duha i tela kome teži popularna voditeljka je odgovorila:

‒ Može se gledati i iz tog ugla, mada je prvenstveno lična pobuna protiv terora koji magazini nameću kroz naslove „hrabro pokazala telo u šestoj deceniji“. Šta očekuju od žene koja ima pedeset godina? Da na plažu ide u ronilačkom odelu?! Ili, kada uz tekst na temu „da li ste spremne za plažu“ stave sliku Adrijane Lime kao ideal kome bi trebalo težiti. Pa, ne možemo sve da budemo top-modeli, a i ne treba.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs pci.rs