Ovako izgleda žena koja godinama bije bitku s kilogramima: Nataša Aksentijević hrabro pozira u kupaćem FOTO

Ovako izgleda žena koja godinama bije bitku s kilogramima: Nataša Aksentijević hrabro pozira u kupaćem FOTO

Autor: | 07/08/2023

0

Nataša Aksentijević je hodajuća harizma, a koja se u svakom trenutku drži slogana da je smeh lek za sve. Majstor je za šale na sopstveni račun, među kojima prednjače one u vezi sa viškom kilograma. Jer, nju od viška glava definitivno ne boli.

Petar Đorđević

 
 

Popularna voditeljka i glumica uživa na letovanju, a na Instagramu je podelila fotografiju na jahti, pozirajući u kupaćem kostimu. Kao i uvek sjajno raspoložena, u postu je otkrila od koje poznate lepotice bolje izgleda kada je srećna i kako glasi njen recept za dobar izgled.

Pročitajte: Dijeta Nataše Aksentijević startovala, voditeljka u kupaćem više neće izgledati ovako

 

- Kad sam srećna, ja mislim da izgledam bolje od Sindi Models (a ona izgleda woooow). Nekako mi zgodnoća iznutra poništi svu moju kilažu spolja. I kad se cepam od smeha, nekako i ljudi oko mene ne vide moje fizičke nedostatke. Najvažnije je da se radujemo i smejemo, i radost prenosimo na sve koji su oko nas. Stvarno se nema vremena za “nadrkanost” - objasnila je uvek duhovita Nataša.

Instagram

 
 

- Smeh i dobro raspoloženje su pola zdravlja i pola lepote. Isprobajte na ogledalu, smejte se da vidite koliko ste lepši tako. Uskoro ćete moći da gledate i moju novu predstavu “Kako sam se nadala”, posle koje ćete sigurno biti prelepi.

Pročitajte: Nataša Aksentijević - Dušan i ja nismo od onih koji se ljube za novine, a kod kuće piju lekove za smirenje

Na objavu su reagovali brojni pratioci, obasuvši je komplimentima. Primetili smo i neka poznata imena, a među prvima se javila i “prozvana” Sindi, Ivana Stamenković.

Instagram

 

- Nataša i Sandra Silađev, vas dve ste meni najharizmatičnije, lude, prepametne, duhovite do suza, oslobođene svake vrste kompleksa (što je u današnje vreme baš retko). Hvala vam što postojite takve kakve ste, ja sam prosto zaljubljena u vas dve – napisala je “modelsica” u komentaru i pored Natašinog imena velikim slovima dodala reč “obožavanje”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti