Nataša Aksentijević mršavi punom parom, odmah se pohvalila naglašenim strukom (foto)

Nataša Aksentijević mršavi punom parom, odmah se pohvalila naglašenim strukom (foto)

Autor: | 23/07/2021

1

Mršavljenje uz Natašu Aksentijević donosi veliki napor, kao i zabavu

„Hoću da skinem sa kičme osobu koju svuda nosim. I da mi neko pokloni dva džaka sa 25 kilograma moje omiljene čokolade, verovatno bih ih jednog dana ostavila kod kuće. To je ozbiljan teret“.

Ovim rečima nam je, na samo njoj svojstven način, Nataša Aksentijević u januaru obrazložila zašto je odlučila da započne proces mršavljenja. Sve se poklopilo sa razradom ideje za novu emisiju, radnog naziva „Gram po gram“.

Pročitajte: Dijeta Nataše Aksentijević startovala, voditeljka u kupaćem više neće izgledati ovako (foto)

‒ Ako samo jednoj osobi bude lakše da sa mnom prolazi kroz istu borbu, za mene će to biti uspeh ‒ poručila je tom prilikom.

‒ Svi koji kažu „meni kilogrami ne smetaju“ ne govore istinu. Zanemarimo estetiku, o zdravlju je reč ‒ istakla je Nataša i javno obećala da će u narednih šest meseci pokušati da izgubi pedeset kilograma, pola od težine koju je imala u tom trenutku.

Mršavljenje uz Natašu Aksentijević - ideja nove emisije

Popularna voditelja ovih dana na društvenim mrežama podelila je fotografiju na kojoj se primećuju promene za svaku pohvalu. U prvom planu su zategnuto telo i naglašen struk, a da li je uspela da se pozdravi sa svih pedeset kilograma viška, pitali smo je za hellomagazin.rs.

Pročitajte: Prepolovila se - Nataša Aksentijević više ne liči na sebe (FOTO)

‒ Za sada sam skinula više od dvadeset kilograma, uz veliki napor, ali i veliko zezanje. Pronašla sam tajnu formulu kako da mršavim na zabavan način. Nadam se da ću, kad krene emisija koju pripremam, sa svima koji to budu želeli podeliti zadovoljstvo zbog novog, zdavog načina života.

Pročitajte: Nataša Aksentijević šokirala objavom: Voditeljka se sprema za totalnu transformaciju (foto)

Rezultati koje je postigla su, navodi, produkt saradnje sa odličnim timom stručnjaka, među kojima su psiholog, nutricionista i trener.

‒ Imali su različite poteškoće dok su radili sa mnom, ali to se moglo očekivati, imajući u vidu moj karakter. Tešim se da su se tokom dosadašnje karijere susretali sa sličnim situacijama.

Pročitajte: Nataša Aksentijević pred teškim izazovom - U narednih šest meseci smršaću 50 kilograma

‒ Na dobrom sam putu da, kao što sam obećala, skinem što je moguće više kilograma. Ne mogu baš da garantujem da ću se „prepoloviti“, ali sigurna sam da ću doći do, za mene, najboljeg rešenja. Očekujem da će kilogrami nastaviti da padaju i da će moji stilisti konačno moći da odahnu jer će mi uzimati „M“ modele. Možda čak i „S“. Ne, to bi ipak bilo preterano. Neću „S“ garderobu ‒ zaključila je Nataša koja, srećom, uz kilograme ne gubi i smisao za humor.

Komentari (1)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin

Najnovije vesti