Ovu glumicu su krivili za razvod Branislava Lečića i Nine Radulović: Pričalo se da je očarala i 25 godina starijeg rokera FOTO

Ovu glumicu su krivili za razvod Branislava Lečića i Nine Radulović: Pričalo se da je očarala i 25 godina starijeg rokera FOTO

Autor: | 01/08/2023

0

Branislav Lečić ženio se dva puta. I dok se pre nekoliko godina pisalo o braku sa voditeljkom Ninom Radulović, koja je trideset jednu godinu mlađa od njega, a potom i o razvodu, prva supruga Ivana Vujadinović retko je spominjana u javnosti. Glumac je sa njom proveo 13 godina i dobio dvoje dece, ćerku Anu i sina Ivana.

Ata Images

 

Kada se Lečić razvodio od Nine Radulović, u medijima je kao glavni krivac označena njegova koleginica Marija Vicković. Povod za glasine bile su zajedničke fotografije nastale u Australiji, gde su bili na turneji sa pozorišnom predstavom.

Pročitajte: Kako je samo porastao - Ninin i Lekin sin proslavio 12. rođendan FOTO

‒ Svi imamo društvene mreže, pa se na osnovu raznih fotki provuku razne priče. To je nešto što vas prati, bilo kakvo negiranje je trošenje moje energije koju koristim na druge stvari ‒ kratko je tim povodom poručila Marija.

Privatna Arhiva

 

O emotivnom životu lepe Podgoričanke, rođene 1980. godine, ne zna se praktično ništa.

Sa 25 godina odigrala je glavnu ulogu u filmu „Pogled s Ajfelovog tornja“, u kome joj je partner bio Bane Trifunović. Ipak, mnogi se filma više sećaju po „hemiji“ koja je postojala između njenog lika i doktora, koga je igrao poznati muzičar Darko Rundek. To je, kasnije, bio povod za naslove tipa „Marija očarala Rundeka“.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević