Nina i Branislav Lečić uživaju u Rimu

Nina i Branislav Lečić uživaju u Rimu

06/01/2012

0

Nova voditeljka Pinkovog kviza „Trenutak istine" Nina Radulović i njen suprug, glumac Branislav Lečić, otputovali su u Rim na mini-odmor. Par je svog devetomesečnog sina Lava ostavio kod bake, Ninine majke, koja inače svakodnevno čuva unuka i otišao na zasluženi predah. Odmor u drevnom gradu par je planirao duže vreme, pa je prve dane nove godine iskoristio da plan realizuje i sebi da oduška do Badnjeg dana, kada će se vratiti kući da u porodičnom okruženju provede lepi hrišćanski praznik kako tradicija nalaže.
- Nina i Leka obožavaju putovanja, ali kako sada imaju malo dete nisu često u mogućnosti da ih priušte. Nini predstoji ozbiljan posao oko „Trenutka istine", a Leki brojni glumački angažmani i čim su ugrabili pauzu, častili su se odlaskom u Rim - kazao je za "Press" izvor blizak popularnom paru.
Poseta Italiji je početak ostvarenja želja koje je glumac kao novogodišnju želju poželeo za sebe i svoju porodicu. On je nedavno u jednom intervjuu rekao da priželjkuje putovanja i poručio da su trenuci zadovoljstva svakog pojedinca garancija za srećno društvo.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još