Ljubavni život Marije Vicković obavijen je tajnom: Krivili su je za razvod ovog poznatog para (foto)

Ljubavni život Marije Vicković obavijen je tajnom: Krivili su je za razvod ovog poznatog para (foto)

Autor: | 01/08/2022

2

Život Marije Vicković intrigira javnost

Repriza serije „Greh njene majke“ na male ekrane vratila je glumicu Mariju Vicković, koju publika češće može da vidi u pozorišnim predstavama, nego u televizijskim i filmskim ostvarenjima.

Pročitajte: Najiskreniji intervju Marije Vicković - Nisam ambiciozna, dugo me je mučila misao “šta ću ja ovde”

Goran Jović

 

Prošle godine zasmejavala nas je u humorističkoj seriji „Radio-Mileva“, gde glumi smušenu profesorku Nataliju, ćerku glavne junakinje, a Marijinu karijeru pratimo još od 2002. godine kada se pojavila u „Zoni Zamfirovoj“.

Pročitajte: Marija Vicković - Ne verujem u brak

Boško Karanović

 

Sa 25 godina odigrala je glavnu ulogu u filmu „Pogled s Ajfelovog tornja“, u kome joj je partner bio Bane Trifunović. Ipak, mnogi se filma više sećaju po „hemiji“ koja je postojala između njenog lika i doktora, koga je igrao poznati muzičar Darko Rundek. To je, kasnije, bio povod za naslove tipa „Marija očarala Rundeka“.

Pročitajte: Sada znamo na koga je lepa i otmena - Ovo je majka Marije Vicković (foto)

Luka Šarac

 

O emotivnom životu lepe Podgoričanke, rođene 1980. godine, ne zna se praktično ništa. Pre neku godinu označena je kao glavni krivac za razvod Branislava Lečića i Nine Radulović. Povod za glasine bile su njihove fotografije nastale u Australiji, gde su bili na turneji sa pozorišnom predstavom.

Pročitajte: KRIVA ZA NJEGOV I NININ RAZVOD - Poznata glumica prekinula ćutanje i otkrila detalje afere sa Lečićem

Privatna Arhiva

 

‒ Svi imamo društvene mreže, pa se na osnovu raznih fotki provuku razne priče. To je nešto što vas prati, bilo kakvo negiranje je trošenje moje energije koju koristim na druge stvari ‒ kratko je tim povodom poručila Marija.

Pročitajte: Marija Vicković - Ne plačem nad svojom sudbinom, jača sam od svakog iskušenja

Luka Šarac

 

Na pitanje šta čini njenu svakodnevicu nedavno je za HELLO! izjavila:

‒ Idem u teretanu, radim kundalini-jogu, prija mi da se prošetam šumom, pa i da meditiram u prirodi. Kad god mogu viđam se sa prijateljima. Volim da se uspavam uz knjigu, a tu je i moja kuca Lucieta, Lu. Ime je dobila po liku iz predstave koju sam najduže igrala „Ribarske svađe“.

Komentari (2)

Loading
Branko 09:14 02.08.2022
Odgovori

Divna žena. Naravno da je ne poznajem, ali je, i u fizičkom i u duhovnom smislu ulepšala predstave, filmove i serije gde je imala uloge. Ima nešto u stavu, pogledu, pokretu i sveukupnom govoru tela što je čini drugačijom, a nema veze sa glumom. Tako sam, nekada, zamišljao "onu pravu".

hellomagazin.rs hellomagazin