Filip ipak neće zameniti Jovanu i Srđana: Ona će biti novo lice "Prve" televizije?

Filip ipak neće zameniti Jovanu i Srđana: Ona će biti novo lice "Prve" televizije?

Autor: | 21/09/2020

0

Tema koja je već danima zaokupila pažnju medija je odlazak Jovane i Srđana sa "Prva" televizije. Poznati voditeljski par nije želeo da pristane na izmene, koje je menadžment televizije predložio, zbog čega su odlučili da sa televizijom "Prva" prekinu saradnju.

Naime, menadžment televizije je tražio da voditelj Filip Čukanović vodi emisiju petkom, sa čime se oni nisu složili, pa su tražili otpremninu i sporazumni raskid. Menadžer je bio protiv toga, pa su Jovana i Srđan na kraju dali otkaz.

Pročitajte: Oglasila se televizija „Prva“, evo da li se nastavlja saradnja sa Jovanom i Srđanom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Aug 31, 2020 at 4:33am PDT


Ipak, kako prenose domaći mediji, Filip Čukanović neće biti jedina zamena Jovani i Srđanu, a čelnici "Prve" televizije želeli bi da Minja Miletić bude novo lice jutarnjeg programa.

- Čelnici "Prve" nisu zadovoljni rejtingom jutarnjeg programa kao i nepoštovanjem radnih obaveza Srđana i Jovane. Zato su i kontaktirali Minju kao iskusnu novinarku, ne bi li unapredili postojeću programsku šemu Jutarnjeg. Ona je poznata po svojim 'hard talk' intervjuima i većina gostiju ima strah da gostuje kod nje. Vlasnik TV Prva Srđan Milovanović je još prošle godine kontaktirao novinarku Minju, ali do dogovora nije došlo. Sada ponovo pokušavaju da je dovedu i pitanje je da li će ovoga puta imati više sreće i da li će se novinarka pre vremena vratiti sa porodiljskog - rekao je za "Srbija danas" izvor blizak "Prvoj".

Pročitajte: Velike promene u životu Minje Miletić – Nastupila su Anikina vremena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on May 29, 2018 at 3:13am PDT


Kako se novinarka i urednica "N1" televizije, Minja Miletić nedavno porodila sada je na porodiljskom bolovanju, a povodom nove poslovne ponude nije se oglašavala. Ipak, u jednom intervjuu za naš magazin, Minja je istakla da uživa što je deo baš "N1" televizije, što bi moglo da znači da će i ovog puta pokušaj "Prve" televizije da je pridobije, ostati neuspešan.

– Ponosna sam što sam deo „N1“ televizije, koju smatram objektivnom i profesionalnom. Ponosna sam što nisam izneverila očekivanja ljudi koji su verovali u mene s početka moje karijere. Ponosna sam na sebe što uvek mislim da mogu bolje i više i što znam koliko ne znam. Što se tiče privatnog života, ponosna sam što živim život onakav kakav jeste. Moji izbori su moja stvar, uživam u njima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram