Velike promene u životu Minje Miletić - Nastupila su Anikina vremena

Velike promene u životu Minje Miletić - Nastupila su Anikina vremena

Autor: | 03/08/2020

0

Svakog dana, kada je vreme lepo, Minja Miletić vodi u šetnju ćerku Aniku. S obzirom na to da živi na Vračaru, uglavnom uživaju u hladovini parka, u neposrednoj blizini „Hrama svetog Save“. U šetnje su krenule još pre dve nedelje, a budući da je Minja završila Medicinski fakultet, sigurno zna kad je pravo vreme za početak bebinog “društvenog života”.

Prolaznici, koji prepoznaju voditeljku i urednicu emisije “Novi dan”, čude se kako je moguće da samo mesec dana posle porođaja ima takvu figuru. Doduše, ne deluje ni kao neko ko je baš tog 26. juna, kada je Anika ugledala svet, slavio svoj četrdeseti rođendan. No, pre porođaja otkrila je da se hranila na isti način kao i pre nego što je ostala u drugom stanju.

Pročitajte: Hello! 641

Kad je kretala na pauzu, mislila je da će beba stići taman u vreme kad na poslu nema mnogo dešavanja, te da će se tokom leta odreći samo odlaska na more i lepih izlazaka. Ispostavilo se da je situacija obrnuta, svi privatni provodi su nam na minimumu, dok u političkom životu, kojim se Minja Miletić profesionalno bavi, dešavanja ima na pretek. Sada je već izvesno da ćemo je od jeseni ponovo videti u studiju televizije „N1“, jer će Anika biti dovoljno “velika” da bi o njoj, dok je mama na poslu, brinuo neko drugi.

Verujemo da će se tada ponovo promeniti način na koji ljudi doživljavaju Minju. Kada je vide u šetnji s bebom, mnogi se razneže uz pomisao – ko bi rekao da je to žena koja sagovornike ostavlja bez teksta. Međutim, nikada joj se nije dopadalo da gledaoci u njoj vide “čeličnu ledi”, što je jednom prilikom i objasnila:

‒ Neki razgovori za koje sam očekivala da će po sadržaju biti jednostavni pokazali su se potpuno drugačiji jer je druga strana pokušala da obesmisli novinarski posao i trud. Na tako nešto ne pristajem. Tada se vidi moj karakter, kao što se vidi i kada me sestričina Una pita da joj krišom kupim sladoled, iako je već pojela previše kugli, a ja to uvek učinim.

Pročitajte: Minja Miletić na svoj rođendan rodila zdravu devojčicu

Ako je tako popustljiva kao tetka, ne sumnjamo da će biti i mama koja teško kaže “ne”, a verujemo i da će na negativan odgovor naići svaki pokušaj da kaže nešto više o Anikinom tati. Medutim, odavno smo shvatili da uspešne novinarke znaju kako da svoje ljubavi sačuvaju od javnosti. Priču o partneru nedavno je sažela u dve rečenice:

‒ Anika je plod naše ljubavi. Uvek sam verovala u velike ljubavi sa srećnim početkom i bez kraja, stoga i nastojim da maksimalno uživam u ovim divnim trenucima i ne dozvoljavam da bilo šta remeti moj mir.

Minja je čak tvrdila da je on prošle godine bio na proslavi njenog 39. rođendana, ali je ostao neprimećen, jer niti je iz javnog života, niti voli da se eksponira. Kad smo se već vratili u te dane, prisetimo se i reči koje je izgovorila posle velikog slavlja:

‒ Mislim da su mi ove godine najlepše jer se osećam sjajno. Zadovoljna sam, voljena, imam mir, porodicu, prijatelje. Tu tvrđavu niko ne može da sruši, sebično je čuvam i volim.
Sada je ekipa te tvrđave brojnija za jednog veoma važnog člana.

Priču pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je od 31. jula u prodaji

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica Luka Šarac
Tagovi: minja miletić

Pročitajte još