Pet meseci posle stravične dijagnoze Selin Dion prvi put u javnosti, fanovi u neverici

Pet meseci posle stravične dijagnoze Selin Dion prvi put u javnosti, fanovi u neverici

Autor: | 02/11/2023

0

Poslednjih meseci od Selin Dion nije bilo ni traga, ni glasa. Društvenim mrežama kružile su jezive slike, ali se, srećom, ispostavilo da su izmontirane i da slavna pevačica ipak nije u toliko lošem stanju. Štaviše, izgleda sasvim dobro, s obzirom na dijagnozu.

Instagram

 

Kanadska muzička diva sa decom živi između Las Vegasa i Montreala, grada iz kog je još kao devojčica krenula u pohod na svet. Sa sinovima – najstarijim Reneom Šarlom i blizancima Edijem i Nelsonom, pojavila se na hokejaškoj utakmici između klubova koji dolaze iz upravo ta dva grada, “Montreal Kanadijens” i “Vegas Golden Najts”.

Pročitajte: Društvene mreže bruje o smrti Selin Dion, oglasila se sestra kanadske dive

To je i napisala u objavi na Instagramu, prvoj posle pet meseci, otkako je rastužila fanove odlukom da otkaže svetsku turneju zbog bolesti, retkog i neizlečivog sindroma ukočene osobe.

Ethan Miller/Getty Images

 

- Moji dečaci i ja sjajno smo se proveli na meču. Kakva utakmica! Hvala igračima što su se sreli s nama, to je divna uspomena. Želimo vam dobru sezonu – poručila je Selin na engleskom i francuskom, uz fotografije sa sinovima i članovima kluba.

Instagram

 

Suvišno je govoriti koliko su se obožavaoci sa svih meridijana obradovali kada su je videli. Deca su porasla, a popularna pevačica izgledala je zaista odlično.

Pročitajte: Zdravlje Selin Dion kritično, pop diva se oglasila vanrednim saopštenjem - Uzimam lekove, slušam doktore, ali...

Za ovu priliku odabrala je opušteni sportski autfit – trenerku, bele patike i šuškavi prsluk iste boje. Svima koji se pitaju kako je odgovorila je osmehom. Naravno, slike koje su za deset časova prikupile više od sto hiljada lajkova prate i komentari puni komplimenata i želja da se što pre oporavi.

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još