Venčanje iz snova: Jovana Stojiljković u belom, Goran Bogdan fotografijom raznežio sve, ljubav je pobedila FOTO

Venčanje iz snova: Jovana Stojiljković u belom, Goran Bogdan fotografijom raznežio sve, ljubav je pobedila FOTO

Autor: | 30/07/2023

0

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan zasijali na venčanju

  Dugo se nagađalo da li su Jovana Stojiljković i njen jedanaest godina stariji partnerGoran Bogdan opstali i da li je ljubav uprkos svim glasinama pobedila?

Po svemu sudeći, zli jezici nisu uspeli da rastave jedan od najlepših parova na javnoj sceni, a glumac je jednom fotografijom stavio tačku na sve priče.

ATA Images

 

Naime, Jovana i Goran pojavili su se na venčanju košarkaša Jusuf Nurkić i njegove partnerke Emine Durić koji su se venčali u Dubrovniku, a ceremonija se odigrala na tvrđavi Lovijanac, gde su svi svatovi bili obučeni u belo.

Pročitajte: Skrasio se kraj naše Jovane, a ona je bila njegova zabranjena ljubav - Goran Bogdan je ludo voleo pevačicu koju svi obožavamo

Nasmejani glumački par pozirao je s voditeljem Tarikom Filipovićem, a nikom nije promaklo to da Jovani bela haljina nalik venčanici savršeno stoji, a ne sumnjamo da bi se u ulozi mlade dobro snašla, kao i na filmskom platnu, gde smo je gledali mnogo puta.

Fotografiju je ubrzo i Goran postavio i na svom Instagram profilu i svima stavio do znanje da je ljubav pobedila.

Instagram

 

Inače ovoj glamuroznoj proslavi prisustvovale su brojne poznate ličnosti, među kojima su: košarkaš Portland Trail Blazersa Anfernee Simons s devojkom Bre Hudson, Emina Ganić, Lejla i Tarik Filipović, Sabina i Enis Bešlagić, Viktorija i Dino Rađa, Petar Grašo...

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin,rs hellomagazin

Najnovije vesti