Skrasio se kraj naše Jovane, a ona je bila njegova zabranjena ljubav: Goran Bogdan je ludo voleo pevačicu koju svi obožavamo

Skrasio se kraj naše Jovane, a ona je bila njegova zabranjena ljubav: Goran Bogdan je ludo voleo pevačicu koju svi obožavamo

Autor: | 26/02/2023

0

Bivša devojka Gorana Bogdana bila je poznata pevačica, dugo su se krili

Glumac Goran Bogdan pre nekoliko dana izostao je sa premijere prve epizode serije "Južni vetar" u kojoj glumi njegova izabranica Jovana Stojiljković, pa su se mnogi zabrinuli šta se dešava sa jednim od najpopularnijih parova u regionu. Ipak, da zabrinutosti nema mesta videlo se na otvaranju 51. Festa 24. februara, kada se Goran pojavio sa Jovanom, a kao i uvek oduševili su sve prisutne.

Pročitajte: Srbija ga obožava - Niko ne zna da je žena Nenada Jezdića rođena sestra ovog slavnog sportiste FOTO

Boško Karanović

 

Inače, njihova veza često je bila na meti javnosti kada se šuškalo o raskidu, a ono što je medijima najviše privuklo pažnju, jeste prošlost Gorana Bogdana koga su povezivali sa brojim lepoticama sa javne scene.

Naime, pre nego što je uplovio u vezu sa srpskom glumicom i zvezdom "Južnog vetra", Gorana su povezivali sa pevačicom benda E.T. - Lanom Klingor Mihić.

Njihova ljubav imala je epitet "zabranjene" jer je navodno nisu odobravali njegovi roditelji. Ipak, Lana je jednom prilikom prokomentarisala vezu sa zgodnim Goranom.

"Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli 30-godišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama", rekla je.

Pročitajte: Luksuz kojim se Zdravko Čolić ne hvali - Una i Lara odškrinule vrata prelepe porodične kuće FOTO

 

 

Kada je reč o bivšim devojkama Gorana Bogdana, treba napomenuti da se jedno vreme zabavljao i sa ćerkom hrvatske političarke Vesne Pusić, inače rediteljkom Dianom Oniunas Pusić, ali i sa Antonelom Franković davne 2013. godine.

Navodno je Bogdan bio u vezi i sa spisateljicom Milanom Vlaović, kao i sa glumicom Ivom Mihalić. Ipak, sada se čini da se skrasio kraj naše Jovane.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti