Nakon vesti o pomirenju, Jovana Stojiljković prvi put o Goranu Bogdanu: Znam da sam subjektivna, ali...

Nakon vesti o pomirenju, Jovana Stojiljković prvi put o Goranu Bogdanu: Znam da sam subjektivna, ali...

Autor: | 28/12/2021

0

Jovana Stojiljković o Goranu Bogdanu nakon pomirenja

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan odlučili su da ljubavi pruže novu šansu. Njihova veza intrigirala je javnost dve godine, a onda su pre nekoliko meseci na priču stavili tačku i krenuli svako svojim glumačkim putem.

Iskre su planule zahvaljujući “Senkama nad Balkanom”, gde su naočiti Zagrepčanin i mlada Beograđanka tumačili zaljubljeni par. Sumnje da više nisu zajedno probudile su se kada je on nedavno otišao bez Jovane u Los Anđeles, a ona sama promovisala nastavak “Južnog vetra” po regionu. Veza na daljinu očigledno nije funkcionisala, ali su, na snimanju serije “Područje bez signala” koje je u toku, uspeli da je spasu.

Pročitajte: Jači od daljine, preljube i nesuglasica - Ljubav Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković je pobedila

Boško Karanović

Jovana Stojiljković o Goranu Bogdanu - Osećam njegovo poverenje

Uoči prikazivanja serije u kojoj ima jednu od glavnih uloga, Jovana Stojiljković otkrila je hrvatskoj Gloriji zašto voli da deli kadar sa Goranom Bogdanom.

- Ovaj put nemamo puno zajedničkih scena, no bilo mi je veliko zadovoljstvo da ponovo s njim snimam jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo povjerenje – ispričala je Jovana koja, kao i Goran, svoj privatni život nerado deli s javnošću.

Pročitajte: Otkrivamo - Zašto su se rastali Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

 

Instagram

 

- Svaki put kad sam u nedoumici, ako nisam sigurna da li je uloga za mene, volim da se posavetujem s Goranom. Uvek želim da čujem njegovo mišljenje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti