Jedina fotografija Olivere Gudelj u kupaćem izazvala lavinu komentara! Odmah su je uporedili sa prijom Cecom FOTO

Jedina fotografija Olivere Gudelj u kupaćem izazvala lavinu komentara! Odmah su je uporedili sa prijom Cecom FOTO

Autor: | 30/07/2023

0

Majka fudbalera Nemanje Gudelja, Olivera, dospela je u centar pažnje srpskih medija, kada su se navodno pojavili problemi između nje i Nemanjine verenice Anastasije Ražnatović.

O Oliverinom privatnom životu se vrlo malo zna i gotovo da nema fotografije koju je objavila, a da nije sa svojim naslednicima Vanjom, Nemanjom i Dragišom, kojima je posvetila ceo život kako bi ih izvela na pravi put na kome se sada nalaze.

Instagram

 

Osim objava sa porodičnih okupljanja, mogli smo i da je vidimo na letovanju sa svojim suprugom Nebojšom sa kojim sada provodi najviše vremena, s obzirom na to da su deca krenula svojim putevima.

Pročitajte: Oglasila se Olivera Gudelj nakon veridbe Nemanje i Anastasije - Nekad deci oprostim neke stvari

Interesantno je da postoji samo jedna fotografija Olivere u kupaćem kostima na kojoj možemo da vidimo da tri porođaja i godine, njoj ništa ne mogu, a da li izgleda bolje od prije Cece procenite sami.

Instagram

 

Arhiva Hello!

 

Podsetimo, do navodnog sukoba porodica Gudelj-Ražnatović došlo je kada su Olivera i Vanja, letos otpratile pevačicu i njenu majku Cecu sa Instagrama, a onda je situacija eskalirala. Anastasija je na Svetsko prvenstvo u Kataru došla kao podrška Nemanji, ali na tribinama nije sedela sa njegovom majkom i sestrom, već sa Nemanjinim ocem.

Pročitajte: Anastasija, za tebe ovde nema mesta - Olivera Gudelj mesecima ćutala, više ne može FOTO

Ubrzo potom na red je došao Sveti Nikola, krsna slava Ražnatovića. Nemanja zbog profesionalnih obaveza nije mogao da prisustvuje, ali je Anastasija želela da iskoristi priliku i poboljša odnose sa Oliverom i Vanjom, te ih je pozvala. Međutim, njih dve se nisu pojavile, a isto veče iskoristile za neki drugi izlazak.

Ranije se pisalo da je Oliveri i Vanji smetalo to što je Anastasija insistirala da ona i Nemanja idu na odmor sami, pošto su navikle da mnogo vremena provode sa njim.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti