Luka Raco ima novu devojku a niko nije znao! Zavela ga je fatalna brineta, ljubav više ne može da se krije

Luka Raco ima novu devojku a niko nije znao! Zavela ga je fatalna brineta, ljubav više ne može da se krije

Autor: | 29/07/2023

0

Nova devojka Luke Raca je prelepa

Kada su Luka Raco i Vanja Marković raskinuli, glumac je odlučio da ne eksponira svoj emotivni život. Javnost nije znala da li i sa kim Luka izlazi, a svoju privatnost čuvao je samo za sebe. Međutim, sada se saznalo da zvezda serije „Igra sudbine“ našla ljubav, i to pored svoje koleginice.

Luka Šarac

 

Kako saznaje „Blic“, Luka Raco sada se zabavlja sa Ninom Mrđom, koju je upoznao na setu hit-serije. Kako se navodi, među glumcima su odmah poletele varnice, i prvo su krili svoje emocije kako ne bi pokvarili poslovni odnos.

Pročitajte: Luka Raco i Vanja Marković stavili tačku na ljubav: da li su ovo razlozi iznenadnog rastanka?

- Luka i Nina osetili su međusobnu hemiju čim su se upoznali na prvom zajedničkom snimanju serije „Igra sudbine“. Prvo su to krili jedno od drugog, pustili su da sve ide spontano, jer su pre svega kolege i nisu želeli da brzopletim postupcima usled emocija pokvare poslovni odnos. Međutim strasti i hemija među njima smao je rasla. Njihov flert je otišao korak dalje, pa je par odlučio da uplovi u vezu – navodi izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Mrdja (@nina_mrdja)

 

- Vesti nisu podelili odmah sa prijateljima i ostalim glumcima serije. Želeli su da vide da li je to veza koja je kratkog daha ili nešto što će trajati na duže staze. Veza se sjajno razvijala. Jedno drugom čine život srećnijim, zadovoljnijim i ispunjenijim.

Pročitajte: Tata, treba da častiš! Bivša ljubav vratila se u život Luke Raca, vest o bebi sve zatekla (foto)

 

Prema navodima izvora, Luka i Nina su više od godinu dana zajedno i glumac je upoznao fatalnu brinetu sa roditeljima.

- Bitno mu je njihovo mišljenje, pogotovo očevo, sa ocem ima poseban odnos. Nina se jako svidela celoj porodici, svidela im se njena skromnost i jednostavnost. Ono što je svima zapalo za oko, i Lukinoj porodici i njegovim prijateljima, Luka nikad nije izgledao srećnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

 

 

Trenutno su na prvom zajedničkom letovanju. Uživaju u odmoru, a Luka ne štedi kada je njegova lepša polovina u pitanju. Na plaži ne razmenjuju nežnosti jer se plaše da će ih neko videti i uslikati. Mišljenja su da treba da uživaju u ljubavi daleko od očiju javnosti jer se plaše pritisaka i da li bi veza bila idilična kao sada kada bi se saznalo za njih dvoje- zaključio je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Mrdja (@nina_mrdja)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još