Ne gubi vreme: Mesec i po posle raskida Luka Raco ima novu devojku

Ne gubi vreme: Mesec i po posle raskida Luka Raco ima novu devojku

Autor: | 29/09/2021

0

Luka Raco – devojka koja mu je osvojila srce

Ne tako davno Luka Raco pričao je da ni sa jednom devojkom nije osetio ono što mu je donela veza sa Vanjom Marković. Toliko je zvučao zaljubljeno, da su mnogi pomislili da je zvezda „Igre sudbine“ spremna za brak, ali ispostavilo se da sudbina ima drugačije planove. Pre mesec i po objavljeno je da su raskinuli, a mada ni jedno od njih dvoje to nije potvrdilo, sve je bilo jasno kad su sa društvenih mreža izbrisali zajedničke fotografije.

Pročitajte: Devojke, požurite - Luka Raco ponovo slobodan, raskinuo dugogodišnju vezu

Petar Đorđević

 
 

Taman su fanovi vratili Luku na „listu zgodnih frajera koji nemaju devojke“, kad – eto iznenađenja. Na pitanje da li će i sledeći put kad se zaljubi u medijima eksponirati svoju vezu, Luka je za HELLO! rekao:

- Imam devojku, ali to sigurno neću uraditi. Niti će biti zajedničkih fotografija, niti ću otkriti ko je. Smatram da za tim nema potrebe, sve dok se veza ne digne na mnogo viši nivo. Mislim da je raniji odnos prema ovom pitanju bio odraz moje brzopletosti.

Pročitajte: Vreliji od leta - Stevan Piale, Luka Raco i Ammar Mešić pokazali mišiće, ko je najzgodniji? (foto)

Jelena Jovanov

 
 

Dakle, u protekla dva meseca u Lukinom srcu su se desile tektonske promene. Ostaje pitanje da li se posle raskida brzo zaljubio u devojku sa kojom je danas ili je zaljubljivanje u nju dovelo do raskida sa Vanjom. Naravno, pitanje je i kako njegova nova devojka izgleda, ali čim njihova veza “pređe na viši nivo” – eto fotografije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti