Tužnih godinu dana: Ovo je supruga Branka Cvejića koju je legendarni glumac voleo do poslednjeg časa FOTO

Tužnih godinu dana: Ovo je supruga Branka Cvejića koju je legendarni glumac voleo do poslednjeg časa FOTO

Autor: | 26/07/2023

0

Supruga Branka Cvejića u tišini obeležila godišnji pomen 

Branko Cvejić, bard srpskog glumišta, napustio nas je prošle godine na današnji dan. Uz legendarnog Baneta Bumbara do poslednjeg trenutka bila je supruga Vesna, koju je upoznao još dok je bio student.

Nebojša Babić

 

Iako je privatni život uvek pažljivo čuvao od javnosti, a za medije govorio samo kada je imao dobar razlog za to, Cvejić je jednom prilikom ipak napravio presedan i pričao o ženi koju je voleo do poslednjeg časa. Ljubav je trajala pet decenija.

Pročitajte: Neutešna porodica na komemoraciji Branku Cvejiću - Bio je lak kao pero, a težak kao depresija FOTO

‒ Mi smo praktično odrastali zajedno. Počeli smo da se zabavljamo još kad smo krenuli na fakultet i, eto, to se nastavilo toliko decenija. Vesna je doktor nauka, profesor biohemije. Ali nije to loše, zato što sam se, iz radoznalosti valjda, družio sa raznim ljudima, namestilo se tako - ispričao je.

Ata Images

 

Branko i Vesna dobili su dvoje dece. Ćerka Bojana i sin Žarko završili su prestižne škole, ali nisu krenuli njegovim glumačkim stopama, već ih je više interesovala muzikologija. Bojana živi i radi u Briselu, dok se Žarko, koji se školovao u Oksfordu, a doktorirao u Americi, vratio u Beograd.

Boško Karanović

 

Žarko je nedavno gostovao u Dnevniku na Novoj S, gde je predstavljao grupu od oko trista roditelja Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“. Bila je to jedinstvena prilika da ga vidimo u javnosti, a tema o kojoj je govorio vrlo je aktuelna i više nego ozbiljna.

Nova S printscreen

 

Legendarni glumac retko je govorio o privatnom životu. Kao javna ličnost, nastojao je da zaštiti porodicu koja mu je uvek bila najvažnija. Ipak, u nekoliko navrata naglasio je da ima divnu unuku, a Žarko je na društvenim mrežama objavljivao dirljive fotografije iz porodičnog albuma.

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti