Najveća podrška u najtežim trenucima: Ovo je supruga Branka Cvejića koja se ne odvaja od bolesnog glumca (foto)

Najveća podrška u najtežim trenucima: Ovo je supruga Branka Cvejića koja se ne odvaja od bolesnog glumca (foto)

Autor: | 08/07/2022

1

Supruga Branka Cvejića životna je podrška slavnog glumca, ovo je Vesna (foto)

Glumac Branko Cvejić već nekoliko dana nalazi se u Kliničkom centru Srbije, gde je smešten pošto mu je pozlilo na sceni. Priznatom umetniku podrška stiže sa svih strana, a uz njega je pre svega supruga Vesna, sa kojom se upoznao još kao student.

Pročitajte: Pozlilo mu na sceni, u lošem stanju - Glumac Branko Cvejić hitno hospitalizovan

Ata Images

 

Branka Cvejića proslavila je uloga Baneta Bumbara u čuvenoj seriji „Grlom u jagode“, mnogi ga znaju i kao Listera iz „Porodičnog blaga“, ali on sam nikada nije voleo da se eksponira.

Privatni život čuvao je daleko od očiju javnosti, a o pet decenija zajedničkog života sa suprugom govorio je tek jednom prilikom.

‒ Mi smo praktično odrastali zajedno. Počeli smo da se zabavljamo još kad smo krenuli na fakultet i, eto, to se nastavilo toliko decenija. Vesna je doktor nauka, profesor biohemije. Ali nije to loše, zato što sam se, iz radoznalosti valjda, družio sa raznim ljudima, namestilo se tako. Kumovi su mi arhitekte, prijatelj sam sa mnogim glumcima, to je normalno, kao i sa supruginim kolegama doktorima i naučnicima.

Pročitajte: Izgleda baš kao naučnica - Ovo je ćerka Branka Cvejića, vrhunska intelektualka koja je NAPUSTILA SRBIJU (FOTO)

Ata Images

 

Ćerka Bojana i sin Žarko i sami su visokoobrazovani. Oboje su završili muzikologiju. Bojana živi i radi u Briselu, dok se Žarko, koji se školovao u Oksfordu, a doktorirao u Americi, vratio u Beograd.

‒ Docent je na Fakultetu za medije i komunikacije, gde je i prodekan. Njegova supruga je arhitetka, što je sada vrlo teško, ali imaju divno dete, ćerku Zoru ‒ pohvalio se ponosni deda.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti