Stjepan Hauser progovorio o problemu sa kojim se bori već neko vreme (video)

Stjepan Hauser progovorio o problemu sa kojim se bori već neko vreme (video)

Autor: | 23/09/2020

0

Stjepan Hauser o problemu sa kojim se suočava već neko vreme progovorio je javno. Naime, nekadašnji član popularnog dua "2cellos" obratio se javno fanovima na "Instagramu" i otkrio kako je već neko vreme žrtva krađe identiteta na društvenim mrežama.

- Dragi obožavatelji širom sveta. Ovde sam da vas upozorim na veliki problem sa kojim se već dugo suočavam. Pokušavam da vas upozorim i zaustaviti ovo, ali nažalost bezuspešno. Nažalost, svakim danom sve je više lažnih Hausera na svim društvenim mrežama koji se pretvaraju da sam ja. Kontaktiraju vas, daju vam lažne informacije. Jako je frustrirajuće - rekao je violončelista u video obraćanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Sep 22, 2020 at 9:26am PDT

- Zato sam ovde, još jednom, da vam kažem da postoji samo jedan Hauser, kao što vi već znate. Zato, molim vas, nemojte verovati lažnim profilima. Ja se obožavateljima nikad ne javljam, a sve informacije o meni možete pronaći na mojim služenim stranicama - rekao je Stjepan.

Stjepan Hauser o problemu je progovorio i osvrnuo se i na situaciju svog kolege Luke Šulića, koji se nedavno našao na meti prevare ljudi, koji su se koristili njegovim imenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on May 21, 2019 at 11:21am PDT

- Jako sam tužan što čujem da je Šulićevo ime korišćeno za lažno predstavljanje i novčane prevare ljudi na nekoliko različitih društvenih mreža. Svi oni koji su postali žrtve krađe identiteta treba da se obrate nadležnim organima s detaljima slučaja. - apelovao je violončelista na sve, da dobro promisle, kada dobiju poruku sa profila neke poznate ličnosti, jer nije sve uvek onako kako izgleda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti