Luka Šulić podelio najlepše vesti, stiže četvrta beba: Ponovo rastemo! FOTO

Luka Šulić podelio najlepše vesti, stiže četvrta beba: Ponovo rastemo! FOTO

Autor: | 01/05/2023

0

Luka Šulić, bivši član dua „2Cellos“, i njegova supruga Tamara otkrili su da će po četvrti put postati roditelji. Lepe vesti podelili su na Instagramu, gde u kratkom video-zapisu sa porodičnog odmora na egzotičnoj destinaciji vidimo kako hrvatski muzičar nežno dodiruje stomak trudne supruge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

„Ponovo rastemo“, kratko je poručio Luka. Čestitke stižu na različitim jezicima i iz svih krajeva sveta, a neki fanovi poželeli su da se sa novom bebom u porodici Šulić i Stjepan Hauser ponovo spoje i zasviraju zajedno.

Pročitajte: Ovo se čekalo - VELIKO POMIRENJE i senzacionalni povratak, 2 Cellos ponovo na okupu

Roger Rich

 

Luka i Tamara u vezi su od 2015, a u braku od 2017. godine. Roditelji su sinova Vala i Lea i ćerke Hane. Uprkos velikoj porodici, slavni violončelista pronalazi vreme i za muziku, pa je nedavno objavio da je snimio „poslednje note“ za svoj novi album koji njegovi brojni obožavaoci s nestrpljenjem očekuju.

Pročitajte: Luka Šulić - Tako sam ponosan na moju lepu i snažnu suprugu!

Instagram

 

Za razliku od Šulića, Stjepan Hauser, čini se, još nema nameru da se skrasi. Naočit, harizmatičan i šarmantan, odavno je postao miljenik ženskog dela publike, koja u milionskom broju prati njegove aktivnosti kroz Instagram objave. Upravo su se na društvenim mrežama prvi put pojavili očaravajući kadrovi sa plaže, na kojima je u zagrljaju zgodne devojke. Iako je u prvi mah izgledalo da je konačno rešio da predstavi izabranicu svog srca, ispostavilo se da je reč o italijanskoj glumici tuniškog porekla Maji Talem, sa kojom je snimio spot za numeru „Senjorita“, sa njegovog novog albuma „The Player“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti