Stjepan Hauser primoran da prekine karijeru

Stjepan Hauser primoran da prekine karijeru

Autor: | 04/06/2020

0

Violončelista Stjepan Hauser nedavno je otpočeo solo karijeru. Naime, posle osmogodišnje karijere u duetu „2 Cellos“ odlučio je da samostalno istraži svoje muzičke afinitete. Sada kada je karantin konačno završen, njega je zadesila povreda, koja će ga još neko vreme zadržati kod kuće.

Violončelista Stjepan Hauser ‒ Pauza zbog operacije kolena

Kako svojim fanovima na „Instagramu“ redovno poklanja sjajne muzičke klipove, ali i fotografije iz privatnog života, obavestio ih je i o operaciji kolena koju je upravo imao.

Pročitajte: Stjepan Hauser za “Hello!” otkriva: Ovo je godina koja menja sve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Jun 3, 2020 at 8:07am PDT


‒ Upravo sam imao operaciju kolena i sve je dobro prošlo. Nadam se da ću se uskoro oporaviti i ponovo moći bosonog da sviram za vas ‒ napisao je ispod poslednje fotografije na „Instagramu“.

U poslednje vreme posebno su inspirativne objave muzičkih obrada na kojima violončelista Stjepan Hauser prati lepu Italijanku Benedetu Kareti.

Pročitajte: Stjepan Hauser: Lakše mi je da budem sam, nego da me neko trpi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on May 31, 2020 at 4:25am PDT

Violončelista Stjepan Hauser započinje solo karijeru

Posle osmogodišnje karijere u popularnom duo sastavu „2 Cellos“ Stjepan je odlučio da samostalno istraži muzički svet i uživa u promeni stila.

– Publika može da očekuje pravu muzičku revoluciju. Želim da ljubav prema klasici prenesem na što veći broj ljudi, a na mom prvom samostalnom albumu nalaze se najlepše i najromantičnije melodije koje su svima dobro poznate ‒ rekao je u intevjuu za „Hello!“.

Pročitajte: “2Cellos” na prekretnici: Stjepan Hauser najavio prekid saradnje sa Lukom Šulićem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on May 25, 2020 at 4:30am PDT

Stjepan Hauser ne prestaje da iznenađuje

Od kada je raskinuo dugogodišnju vezu sa pevačicom Jelenom Rozgom Stjepan ne prestaje da nas intrigira svojim emotivnim izborima.

Povezivali su ga sa pijanistkinjom Lolom Astanovom, lepom Hrvaticom Stelom Opančar, a sada se šuška o romansi sa lepom Italijankom Benedetom Kareti (23) zbog nežnosti koju razmenjuju u svojim muzičkim klipovima.

Pročitajte: Stjepan Hauser otkrio zašto ne može da bude veran jednoj ženi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Mar 14, 2020 at 8:18am PDT

Svoj uzbudljivi emotivni život nedavno je prokomentarisao tvrdnjom da ne može da bude veran samo jednoj ženi.

– Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj lepoti. Privlače me devojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni. Želim da izgledaju kao cure sa društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumeju i da su spremne živeti izvan grada. A gde mogu da nađem takvu!? Srećan sam i ponosan što imam divne obožavateljke koje su mi muze i inspiracija, jer ženska lepota uistinu tako deluje na mene. Osećam, zato, da bih zbog vernosti prema jednoj ženi bio neveran ostalim. Ja, naime, pripadam svima njima – rekao je Stjepan za hrvatski časopis „Gloria“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: Stjepan Hauser