Goste su pozvali na roštilj: Ovako su Čeda i Jelena izgledali na venčanju u dvorištu kuće, nećete verovati ko im je bio matičar FOTO

Goste su pozvali na roštilj: Ovako su Čeda i Jelena izgledali na venčanju u dvorištu kuće, nećete verovati ko im je bio matičar FOTO

Autor: | 24/07/2023

0

Čeda i Jelena Jovanović venčali su se na neobičan način

Čedomir Jovanović prisutan je na javnoj sceni još od studentskih demonstracija s kraja devedesetih. Bio je jedan od neformalnih lidera protesta, ali i miljenik devojaka koje su nosile bedž s natpisom „Čedo, oženi me“.

On je, ipak, odlučio da se oženi Jelenom Savić, a o tome kako su se upoznali tih turbulentnih godina pričao je svojevremeno u intervjuu za „Playboy“.

Instagram

 

‒ Sa mojom Jelom „upoznao“ me je kompjuter. Kada sam 2000. godine počeo da vodim Izborni štab Demokratske stranke, shvatio sam da nema dovoljno ljudi za tu vrstu posla. Tražio sam ih u bazi članstva i na sastancima koji su serijski organizovani sa onima koji su, po izboru kompjutera, odgovarali foto-robotu demokrate koji bi trebalo da pobedi Slobodana Miloševića. Tako sam na jednom od tih susreta video nju. Bio je to samo pogled. Mada, ona danas voli da me čačka pričom u kojoj ja njoj navodno postavljam pitanje: „Mala, da li želiš nešto da kažeš?“

Pročitajte: NIJE ODOLELA! Supruga Čedomira Jovanovića povukla radikalan potez, njeno telo više nikad neće biti isto! Pogledajte fotografiju

Dan-dva kasnije, dok je čitao gomile formulara nije bio u dilemi.

‒ Samo je ona idealno odgovarala CV opisu „mlade, ambicizone devojke koja hoće da radi u izbornom štabu zato što su svi mladići oko nje dosadni“. Bila je veoma duhovita, fino se zezala. Ubrzo je postala dobar duh tog izbornog štaba, ali i njegova kičma.

Instagram

 

Venčanje, koje je usledilo tri godine kasnije, bilo je po mnogo čemu neobično.

‒ Mi smo ljude pozvali na roštilj. Ne na svadbu. Jelena i ja smo uživali u toj prevari. Tačno je da je Beba Popović bio matičar u dvorištu kuće u kojoj smo živeli. To je bio najčudniji matičar najčudnijeg venčanja za koje sam čuo. Tog dana i naredne noći, kao svi mi, i on je bio čovek sa mnogo lica. Znam da je otišao kući kao „čika Vili“, o čemu svedoče neke fotografije za koje bi mnogi dali bogatstvo ‒ zagonetno je poručio političar.

Instagram

 

Bračni par Jovanović u braku, koji traje dve decenije, dobio je četvoro dece, tri ćerke i sina. Dali su im nesvakidašnja imena: Jana Hart, Zora Fejt, Anđelija Fej i Mihajlo Lajf.

Pročitajte: Kad sin jedinac usreći roditelje! Veliko slavlje u domu porodice Jovanović, Čedu slomile emocije FOTO

Na pitanje da li je težak za bračni život Čedomir Jovanović je iskreno odgovorio:

‒ Mislim da jesam. Makar samom sebi. Od nje to nisam čuo. Čak i da to misli, verovatno nikad ne bi rekla, zato što me kapira, zato što je pozitivna, zato što stoji na zemlji, čak i kad neću da joj kažem da je volim.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti