Bane Mojićević već godinu i po dana živi sam: Da sam znao, ranije bih se razveo

Bane Mojićević već godinu i po dana živi sam: Da sam znao, ranije bih se razveo

Autor: | 25/09/2020

0

Bane Mojićević pre dve nedelje zvanično se razveo od svoje dugodišnje supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša (7) i ćerku Mašu (5). Oni su stavili tačku na zajednicu dugu sedam godina, a posle odluke da život nastave odvojeno, kako kaže, oboma je svanulo.

‒ Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih da je i Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji ‒ rekao je Bane u intervjuu za dnevni list „Alo“.

Pročitajte: Bane Mojićević - Istina je, Milica i ja smo se razveli, ljubav se ugasila

Među njima nije bilo nikakvih drama, skandala ili afera, već su se emocije ugasile.

‒ Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe. Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno smo se dogovorili da se i papirološki raziđemo ‒ kaže Bane.

Porodica ga je podržala u nameri da život nastavi samostalno, jer im je njegova sreća važnija od svega drugog.

Pročitajte: Bane Mojićević - Svoj život držim podalje od očiju javnosti, to je moja oaza mira koju čuvam

‒ Nisam se ženio da bih se razvodio. Osećam se poraženim što nisam uspeo da sačuvam tu zajednicu, ali kad sa partnerom više ne osećate ono što ste osećali, onda nije u redu da živite život u kojem ni jedno od vas dvoje nije ispunjeno ‒ objašnjava Bane i dodaje da su posle razlaza njegova bivša supruga i on postali najbolji prijatelji. Iako bi mnogi rekli da je za razvod kriva treća osoba, Bane to negira.

‒ Nije bilo preljube, nije bilo skandala. Jednostavno smo se udaljili, zaćutali. Izgubili smo nit. Dobili smo decu, ali smo izgubili nas. Kao da je to bila naša misija, da izrodimo decu i raziđemo se ‒ zaključio je Bane.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram