Marko Bulat: Zvaničan kraj braka

Marko Bulat: Zvaničan kraj braka

Autor: | 31/03/2012

0

Pevač Marko Bulat razveo se 26. marta od svoje supruge Maje, s kojom se pre sedam meseci rastao nakon 18 godina veze, od kojih su 13 godina proveli u braku.
- Nismo se ni sreli u sudu jer je Maja otišla u inostranstvo. Razveli smo se preko advokata - kaže nam Marko, koga smo sreli na Vaskršnjem sajmu.
On je tamo kao student druge godine Akademije srpske pravoslavne crkve za umetnost posetiocima pokazivao kaligrafiju.
- Nadao sam se da ćemo se Maja i ja pomiriti i sve sam činio da dođe do toga, ali kako je vreme prolazilo, uviđao sam da je čvrsto odlučila da se rastanemo. Eto, pre nekoliko dana smo se i sudski razveli - priča nam Marko.
On takođe kaže da vreme polako čini svoje, ali ne krije da ga na trenutke sve stigne, pa mu bude veoma teško.
- Nije malo 18 godina provesti s nekim - kaže i pušta nam da s mobilnog telefona čujemo novu još neobjavljenu pesmu „180 stepeni“, koja zvuči potpuno autobiografski.
Markov i Majin brak je zaista važio za najskladniji na estradi. Nisu imali decu, pa su zbog toga svu ljubav i pažnju usmerili jedno ka drugom. Zato je sve veoma iznenadilo kada je Maja odlučila da podnese papire za razvod.
Ispostavilo se da razlog Bulatovog razvoda nije preljuba, već da je došlo do prezasićenja.
- Puno sam radio i Maja je mnogo patila zbog mog posla. Hiljade noći provela je sama, strepela je kada pođem na put... Tako smo iz dana u dan gubili jedno drugo. Kada smo se rastajali, rekla mi je da zna da je volim, ali sve ovo je ubija i ne može više - objasnio je Marko Bulat, folk pevač i student freskoslikarstva.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti