Vanesa Brajant potpuno slomljena nakon prizora koji je ugledala u Đijaninoj školi (foto)

Vanesa Brajant potpuno slomljena nakon prizora koji je ugledala u Đijaninoj školi (foto)

Autor: | 06/02/2020

0

Vanesu Brajant i dalje svakodnevno muči neverica da su njena maloletna ćerka Đijana i suprug, legendarni košarkaš, Kobi Brajant tragično preminuli i zauvek je napustili

Kobijeva supruga, Vanesa Brajant, svakim danom postaje sve svesnija da su bol, patnja i praznina koji su ostali nakon teške avionske nesreće sve veći i veći.

Njenih najmilijih više nema, a ona mora dalje, makar zbog svoje tri ćerke - Natalije, Bijanke i Kapri koja ima samo šest meseci. Svakodnevno, podršku joj pružaju milioni fanova, širom sveta... Ona je danima pokušavala da im se obrati i zahvali na svemu, ali je to uspela tek nedavno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) дана 29. Јан 2020. у 4:59 PST

Moje devojke i ja želimo da se zahvalimo milionima ljudi koji su pokazali i pružili nam ljubav i podršku u ovom strašnom periodu. Hvala vam na svim molitvama. One nam definitivno trebaju... Hvala što delite i saosećate sa nama. Posebno vam hvala što poštujete našu privatnost u ovom bolnom periodu, jer mi moramo da se naviknemo na novu realnost. Od srca vam hvala što nas spominjete u svojim molitvama i što volite Kobija, Điđi, Nataliju, Bjanku, Kapri i mene - rekla je između ostalog Vanesa u svom saopštenju.

Vanesa i Brajant upoznali su se kada je Kobi imao 21, a Vanesa samo 17 godina. Među njima se dogodila ljubav na prvi pogled. Samo šest meseci posle sudbonosnog susreta, slavni košarkaš je zaprosio svoju izabranicu, uprkos tome što nije imao podršku roditelja.

Gest Đijanine škole potpuno je dotukao Vanesu

Iako je svesna da su svi voleli Kobija, a naročito njihovu ćerku, Vanesa i dalje ostane bez reči i u suzama na svaki gest ili ukazanu čast njenim najmilijima.

Tako je bilo i danas.

Škola koju je Đijana pohađala odlučila je da zauvek ostavi trag i sećanje na sjajnu devojčicu i učenicu.

Zaposleni u ovoj školi, na čelu sa direktorom i uz pomoć đaka, uramili su dres sa brojem dva koji je Điđi nosila. Sve je propraćeno veoma emotivnom ceremonijom, koja je protekla u jecajima i suzama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) дана 5. Феб 2020. у 6:19 PST

- Moja Điđi. Volim te! Bože, kako mi nedostaješ. Bila sam toliko srećna što sam imala priliku da gledam tvoje predivno lice i osmeh 13 godina. Htela sam da tako bude do kraja mog života. Mama te voli do Meseca i nazad - Vanesine su reči koje paraju srce.

Kobijeva udovica podelila je i nekoliko video zapisa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) дана 5. Феб 2020. у 5:48 PST

- Moja Điđi... Volim te i nedostaješ! Govorila si nam svima da biti ljubazan, nikada nije dosta. Mama je još uvek i zauvek ponosna na tebe - poslednja je poruka koju je Vanesa objavila sa ceremonije uramljivanja Đijaninog dresa.

Moji anđeli: Udovica Kobija Brajanta objavila fotografiju koja slama srca

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) дана 2. Сеп 2019. у 9:37 PDT

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još