Cveće, zimnica i ručni rad: Zavirite u prelepu kuću Gorice Popović na Srebrnom jezeru FOTO

Cveće, zimnica i ručni rad: Zavirite u prelepu kuću Gorice Popović na Srebrnom jezeru FOTO

Autor: | 09/05/2023

0

Kuća Gorice Popović oaza za uživanje

Kad god joj obaveze koje ima u Beogradu dozvole Gorica Popović seda u auto i odlazi na Srebrno jezero gde, sa suprugom Nenadom Petrovićem, uživa u njihovom malom raju. Tamo su našli utočište i u vreme pandemije.

Luka Šarac

 

− Prijatelji kažu „blago vama“, a mi zaista uživamo. Priroda i vazduh su božanstveni i mislim da smo pravi srećnici što možemo da boravimo na ovakvom mestu. Uglavnom smo ovde, sa naša tri psa, a u Beograd odlazimo zbog posla. Suprug predaje džez saksofon u Muzičkoj školi „Stanković“, a već dvadeset i kusur godina svira sa Kusturicom u „No smoking orkestra“ – ispričala nam je Gorica kada je ekipu HELLO! magazina ugostila u svojoj drugoj kući.

Pročitajte: Tri decenije u braku, zajedno u javnosti nikad - Ovo je muž Gorice Popović, njihovu zajedničku fotografiju nećete pronaći

Instagram

 

Umirujući krajolik pored Srebrnog jezera svojevremeno je otkrio njen tata, koji je bio strastveni pecaroš. Brzo je shvatio da bi tu mogao da se zadrži, pa je kamp-prikolicu zamenio malim placom i kućom, koja je s vremenom postala porodična oaza.

Instagram

 

Kuća Gorice Popović okružena je velikom baštom ispunjenom zelenilom i božanstvenim cvećem koje sama uzgaja.

− Prvenstveno se bavim kućom, u kojoj uvek ima posla, a i dvorište traži redovno održavanje. Zanimaju me razne stvari: šivenje, pačvork, vez – kaže proslavljena glumica, koja važi za vrsnu kuvaricu. U slobodno vreme pravi zimnicu i razne domaće specijalitete, a kako je vešta sa rukama nije joj problem ni da oslika nameštaj.

Pročitajte: Dom iz kog se uvek čuje graja - Zavirite u porodičnu oazu Nede Ukraden u kojoj glavnu reč vode njeni unuci FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Uprkos brojnim obavezama Gorica Popović nalazi vreme i za sitna zadovoljstva.

− U Velikom Gradištu postoji odlična biblioteka, gde uzimam knjige. Obožavam trilere, ali me interesuju i drugi žanrovi; putopisi, istorijska literatura. Gledam dobre serije i filmove, i za čas prođe vreme.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac