Svoj i na plaži: Božo Vrećo uslikan u kupaćem, negativni komentari ga ne dotiču FOTO

Svoj i na plaži: Božo Vrećo uslikan u kupaćem, negativni komentari ga ne dotiču FOTO

Autor: | 17/07/2023

0

Božo Vrećo vrele letnje dane provodi u Dalmaciji. Priznati bosanskohercegovački umetnik odmara se na jednom od najpopularnijih ostrva u okruženju, Braču, odakle pratiocima na Instagramu šalje „morske“ razglednice pune sunca, živih boja i posebnih nota.

Instagram

 

Umesto čuvene peščane plaže u Bolu, Božo je odabrao stenovitu varijantu, po kojoj je lepo jadransko ostrvo takođe poznato. Tetovaže po celom telu hrabro je otkrio i izložio sunčevim zracima, dok je glavu sakrio ispod kačketa. Na fotografiji, nastaloj upravo na stenovitoj plaži, vidimo ga u jednodelnom kupaćem kostimu.

Pročitajte: Pre duge kose, štikli i haljina: Ovako je Božo Vrećo izgledao na početku karijere FOTO

Božo se provodio i na brodu kojim je plovio oko Šolte. „Breath“, kaže u jednoj objavi, dok udiše svež morski vazduh. „Oseća se miris talasa, pesme, ljubavi...“, poručuju mu fanovi.

Instagram

 

Dok je krstario oko Hvara iskoristio je priliku da se sunča na palubi. Tada smo videli i ostatak tetovaža, jer je odabrao običan kupaći, odnosno samo donji deo. Telo vitko i zategnuto, ukrašeno crtežima od kojih svaki nosi značajnu poruku.

Pročitajte: Žene mu zavide - Božo Vrećo besprekorno stilizovan

„Pomislih, izvukli neku antičku retkost iz mora, davno izvajanu, izgubljenu, pa nađenu“, napisala je jedna obožavateljka, dok je druga primetila: „Morski siren“.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jure Perišić

Slične Vesti

Pročitajte još