Vidi se da fali ženska ruka: Pogledajte u kakvom stanu živi Sergej Trifunović FOTO

Vidi se da fali ženska ruka: Pogledajte u kakvom stanu živi Sergej Trifunović FOTO

Autor: | 08/07/2023

2

Stan Sergeja Trifunovića slika je i prilika pravog momačkog doma, koji deli sa cimerima, vučjakom po imenu Mile i dve mačke.

Instagram

 
 

Na prvi pogled može se zaključiti da je minimalistički stil po ukusu popularnog glumca i da ne robuje detaljima kao što su, recimo, zavese na prozorima.

Pročitajte: Strast prema životu i umetnosti nasledio je od njih - Ovo su roditelji Sergeja Trifunovića

Bogata biblioteka u jednom delu dnevnog boravka, gitara okačena o zid spavaće sobe, kao i „Sony playstation“ više od reči svedoče o širokom spektru interesovanja Sergeja Trifunovića, koji je svojim raskošnim talentom obeležio brojne filmove, serije i pozorišne predstave.

Instagram

 

Instagram

 

Istovremeno, kreativni nered kojim je okružen, a u kojem se, po svemu sudeći, odlično snalazi, najbolje govori o njegovom temperamentu, pa i odnosu prema životu.

Instagram

 
 

Iako je Sergej Trifunović druželjubiv i rado poziva kolege u goste, reklo bi se da glavnu reč u domu ipak imaju njegovi kućni ljubimci. 

Dozvoljeno im je ne samo da se izležavaju na garnituri u dnevnoj sobi već i da se penju po kuhinjskim elementima i frižideru, a mogu se videti i u garderoberu.

Instagram

 

Instagram

 

Inače, koliko Sergej voli svoje četvoronožne drugare pokazuje i snimak na kome je psu, povodom drugog rođendana, uz gitaru otpevao pesmu „Moj mali vučjak“ za koju je u trenu smislio reči.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti