Ljiljana Blagojević nema problem da se skine u kupaći: Ovako zaista izgleda telo žene u 67. godini bez fotošopa FOTO

Ljiljana Blagojević nema problem da se skine u kupaći: Ovako zaista izgleda telo žene u 67. godini bez fotošopa FOTO

Autor: | 27/06/2023

1

Iako se bliži sedamdesetom rođendanu, Ljiljana Blagojević ne miruje, već glumi, predaje studentima, na imanju u Surduku uvek ima posla, uživa sa suprugom, ćerkom i unukama, a u slobodno vreme putuje sa prijateljicama.

Instagram

 

Omiljena destinacija joj je Sardinija, gde već godinama letuje. S obzirom na to da jedna od njenih najboljih drugarica tamo živi, na tom ostrvu se oseća kao kod kuće.

‒ Sa željom da me posebno ugosti, prijateljica me je povela u čuvenu Barbađu, na „njihov“ specijalitet. Od srca sam se nasmejala kada sam shvatila da nas u seoskoj kafani čeka – prase na žaru ‒ podelila je Ljilja jednu od anegdota sa putovanja u razgovoru za časopis La Cucina Italiana i otkrila koji je najegzotičniji zalogaj koji je tamo probala.

Pročitajte: Kalina Kovačević otkrila istinu o RAZVODU roditelja - Imajte poštovanja prema njihovim godinama

‒ Kad na Sardiniji žele da vam učine plezir, ponude vas parčetom domaćeg hleba na koji nanesu pet malih srdašaca izvađenih iz tek ulovljenog ježa, začinjenih čeri-paradajzom sa bosiljkom.

Instagram

 

Popularna glumica živi punim plućima i uživa u svim čarima mora – od kupanja do vožnje gliserom, a na društvenim mrežama bez ustručavanja objavljuje fotografije u kupaćem kostimu. Inače, ona je jedna od retkih javnih ličnosti koja nema problem da izađe u javnost i bez trunke šminke.

Pročitajte: Unuka Ljiljane Blagojević izabrala profesiju, baka sve objavila na Instagramu - Evo šta se dešava u domu poznate porodice (FOTO)

‒ Ja se obično doterujem kada sam u nekom problemu ili sam loše. Tada sama sebi dižem moral i samopouzdanje. U prirodi čoveka je da ljudima koje ne poznajemo pokažemo ono najlepše. Što bismo prikazivali svoje mane, što bismo govorili o svojim nedostacima. Ima ko će. Barem ćete sami sebi da govorite ono što je lepo ‒ iskreno je priznala gostujući na televiziji K1.

Instagram

 

‒ Protivnik sam „nasilja“ nad svojim licem, telom i dušom, sem kada baš to mora. Ne smemo biti isključivi. Ja to sebi ne bih radila, jer moj posao je takav da lice mora da bude živo. Kod mene ne pomaže ni mali botoks, jer i te male bore rade u korist moje profesije ‒ smatra Ljiljana Blagojević.

Komentari (1)

Loading
Istina 06:29 28.06.2023
Odgovori

Jelisaveta je totalno nezanimljiva osoba,nije ni simpaticna,a sve to sto glumi je kao na silu,kao da je neko tjera da radi taj posao.Ne znam ko nju forsira i gura,al ona je u svakoj ulozi bez veze.

hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još