Isuse, da li su ovo naša deca? Ćerka Kristine Bekvalac sušta je suprotnost Natašinoj Hani, upoznajte tajanstvenu Petru FOTO

Isuse, da li su ovo naša deca? Ćerka Kristine Bekvalac sušta je suprotnost Natašinoj Hani, upoznajte tajanstvenu Petru FOTO

Autor: | 27/06/2023

0

Ćerka Kristine Bekvalac blistala na maturi

Vreme je matura, malih i velikih, a jedna je proslavljena i u timu Bekvalac. Osnovnu školu završila je Petra Martinović, ćerka Kristine Bekvalac, što je poseban događaj koji zaslužuje da se ovekoveči.

Aleksandar Crnogorac

 

Tinejdžerka, koja je u januaru napunila 14 godina, vrlo je bliska sa Hanom Ikodinović, starijom ćerkom njene tetke Nataše Bekvalac, čime se tradicija „složnog sestrinstva“ u ovoj skladnoj novosadskoj porodici nastavlja.

Pročitajte: Nataša za ovo ne bi imala hrabrosti! Stajling Hane Ikodinović oduševio, kopiraće ga svaka tinejdžerka FOTO

No, za razliku od Hane, koja pretenduje da postane velika zvezda društvenih mreža, što na neki način već jeste, Petra je povučenija i ne voli da se eksponira. Ipak, ne odvajaju se i imaju razumevanja jedna za drugu, naročito kada im starije sestre Bekvalac, njihove mame Nataša i Kristina, zadaju slatke muke.

Instagram

 

Ćerka Kristine Bekvalac blistala je na maloj maturi u elegantnoj tamnozelenoj haljini, a podršku joj je pružila i Hana, odevena u svom stilu.

Pročitajte: Fotografija ne laže! Evo kakav odnos Hana zaista ima sa ocem Dačom Ikodinovićem FOTO

„Da li su ovo naša deca, Isuse?...“, zapitala se Nataša Bekvalac uz album fotografija koji je objavila na Instagramu. Ispred škole su se našli i najmlađi članovi porodice, Katja i Noa, koje je čuvao Kristinin bivši suprug Ivo Martinović.

Instagram

 

Iako ni posle drugog pokušaja nisu uspeli da spasu brak, Kristina i Ivo ostali su u vrlo bliskim odnosima, a Ivo je, što često možemo da vidimo, važan deo skoro svih porodičnih dešavanja. Ima li šta važnije od ćerkine mature?

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aleksandar Crnogorac

Slične Vesti