Nažalost, istina je: Nataša Bekvalac imala udes, oglasila se njena sestra Kristina

Nažalost, istina je: Nataša Bekvalac imala udes, oglasila se njena sestra Kristina

04/10/2021

0

Udes Nataše Bekvalac uznemirio javnost

Pevačica Nataša Bekvalac imala je danas saobraćajnu nezgodu u Beogradu, kad se kamion zakucao u njeno vozilo. Njena sestra Kristina organizovala je reviju večeras, ali pevačice nije bilo.

- Nataše nema, nažalost. Srećna sam što mi se ovo dešava, ali sam tužna što je nema, navikli smo da smo u najsrećnijim trenucima uvek zajedno - kazala je Kristina za "Blic" i dodala: 

Pročitajte: Kakva noć u pevačicinom stanu - Nataša Bekvalac van sebe, odluka koju je donela izazvala haos

ATA Images

 

- Pretrpela je šok, nije mogla da dođe. Nije stigla ni da se spremi, danas se sve desilo. Vozila je samo 10 km na sat. Kamion je nije video, ona nije ništa kriva. Udario ju je čovek, nije video njeno vozilo. Žao joj je što nije ovde.

ATA Images

 

Udes Nataše Bekvalac promenio planove 

Kako se Nataša nije pojavila na sestrinoj reviji, okupljeni novinari su upitali da li je pevačica dobro, što je njena sestra i potvrdila. 

- Nas dve smo uvek zajedno, zauvek. Šteta je nebitna, najbitnije je da je ona dobro. Taj čovek jeste kriv, ali je dobro, to je važno. Sve ostalo se da nadoknaditi - zaključila je Kristina, kojoj su večeras podršku pružile majka Mira Bekvalac, kao i najstarija sestra Dragana.

ATA Images

 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images