Još nosi njihovo prezime: Ovo je bivša snaja Marine i Duleta Savića, sve se promenilo posle razvoda FOTO

Još nosi njihovo prezime: Ovo je bivša snaja Marine i Duleta Savića, sve se promenilo posle razvoda FOTO

Autor: | 02/06/2023

0

Tijana Savić posle razvoda promenila život iz korena

Dušan Savić i Marina Rajević Savić često su bili tema novinskih natpisa, što zbog uspeha u svojim profesijama, sportu i novinarstvu, što kao roditelji talentovanog fudbalera Vujadina Savića koji je, opet, zanimljiv javnosti zbog veze sa Mirkom Vasiljević i činjenice da ima četvoro dece.

Instagram

 

Iako ništa manje uspešan u privatnom poslu kojim je izabrao da se bavi, Marinin i Duletov stariji sin Uroš ostao je u medijskoj senci. Istina, on sam nikada nije pokazivao želju da iz nje izađe, pa se nije ekponirao ni u intervjuima koje je davala njegova supruga Tijana, sa kojom ima ćerku Lenu.

Pročitajte: Mali muzej pravoslavlja - Zavirite u porodični dom Marine Rajević i Duleta Savića, svaki milimetar je u duhu tradicije FOTO

Instagram

 

Tijanu smo upoznali kao voditeljku informativnog programa, kasnije je radila emisiju o zdravlju, da bi u međuvremenu napustila televizijski posao i postala blogerka. Njen Instgram profil prati nekoliko desetina hiljada ljudi, a teme kojima je dala primat su moda, lepota i zdravlje.

U objavama se često može videti i ćerka Lena, učenica četvrtog razreda osnovne škole, koja je nakon razvoda roditelja, nastavila da živi sa majkom.

Uroš i Tijana razveli su se prošlog februara, posle dvanaest godina braka, a da su ostali u korektnim odnosima govori i to što ona i danas nosi njegovo prezime.

Pročitajte: Odmotava se klupko porodičnih tajni! Evo kako se zaista slažu Mirka i Marina - Ona jedno misli, drugo se desi, treće razume

Instagram

 

Instagram

 

Na pitanje, koja snaja mu je draža, Dule Savić je svojevremeno u jednom intervjuu rekao:

- Obe su sjajne. Ne mogu da iz razdvojim, cenim i jednu i drugu. Nikada se svojoj deci nisam mešao u život u tom smislu, niti imam nameru. Obe su mi podarile unuke koje obožavam i sa kojima supruga i ja uživamo.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još