Nije želela da sređuje slike: Supruga Aleksandra Mitrovića pokazala kako zaista izgleda u kupaćem posle tri porođaja FOTO

Nije želela da sređuje slike: Supruga Aleksandra Mitrovića pokazala kako zaista izgleda u kupaćem posle tri porođaja FOTO

Autor: | 20/06/2023

0

Supruga Aleksandra Mitrovića u kupaćem posle tri porođaja

Iako nema ni trideset godina, fudbaler Aleksandar Mitrović ima čime da se pohvali i na profesionalnom i na privatnom planu. Rekorder po broju postignutih golova za reprezentaciju Srbije od 2013. godine gradi fantastičnu internacionalnu karijeru, a s ponosom može reći da ima savršenu porodicu i suprugu lepoticu.

Instagram

 

Ženu svog života, Kristinu, upoznao je u mladim danima, zajednički život započeli su u Londonu, a pre nego što su se venčali dobili su sina Luku i ćerku Nađu. Prošlog oktobra pridružila im se još jedna devojčica, kojoj su namenili ime Anastasija.

Instagram

 

Mada se treći put porodila pre manje od godinu dana, Kristina Mitrović pleni atraktivnim izgledom, a lepota njenog perfektno izvajanog tela došla je do punog izražaja u jednodelnom plavo-belom kupaćem kostimu koji je izabrala za ovu sezonu.

Instagram

 

Pročitajte: Menjao je klubove i države, ali nju nikada - Srce Aleksandra Mitrovića pripada njoj

Autfit je upotpunila jednostavnom zlatnom ogrlicom i najnovijim modelom naočara za sunce, a njenom suprugu nije preostalo ništa drugo osim da na zajedničkoj fotografiji pozira stojeći iza njenih leđa, kao da bez mnogo reči poručuje:

“Uverite se i sami da je moja žena najlepša”.

Instagram

 

Instagram

 

Da bi neko bio vanserijski uspešan, osim talenta i napornog rada presudnu ulogu ima i podrška porodice, a kako su se kod Aleksandra Mitrovića sklopile sve kockice ne čudi što je već godinama “naj od naj” na fudbalskom terenu.

Pročitajte: Ko je bogatiji? Ronaldo mesečno uplaćuje Heorhini 100.000 evra, ali nije do kolena Mesijevoj Antoneli

Popularni Mitar uspeo je da se još pre svog tridesetog rođendana upiše na listu besmrtnih, budući da je sa postignuta 52 gola zvanično najbolji strelac reprezentacije Srbije svih vremena. Podjedanko razloga za ponos ima i kada je reč o inostranoj karijeri koja je počela 2013. odlaskom u Belgiju, da bi dve godine kasnije prešao u engleski Njukasl, a odatle u Fulam iz Londona gde uživa u statusu istinske zvezde. Prolećnu sezonu završio je sa novim rekordom, tačnije sa 14 postignutih golova, što mu je najbolji učinak u Premijer ligi.

Nathan Stirk/Getty Images

 

Naš as nikada nije krio da mu je porodica najvažnija na svetu, važnija od svih utakmica i svih trofeja koje je osvojio, kao i da mu upravo njihova ljubav i podrška daju krila za najveće sportske letove. Iako je u mlađim danima imao “kratak fitilj” i brzo bi planuo zbog nepravde, danas je drugi čovek.

- Očinstvo me je mnogo promenilo. Pokušavam da za svog sina uradim sve, tako da kada poraste može da bude ponosan na oca. Ranije bi mi sve brzo dosadilo ili bih izgubio fokus, a sada uvek ima nešto što me gura napred. Postao sam odrastao čovek - kaže naš reprezentativac.

Steve Bardens/Getty Images

 

Supruga Aleksandra Mitrovića ne voli da se eksponira

Kristina i Aleksandar upoznali su se u najranijoj mladosti, ali su se venčali pre dve godine, kada su već imali dvoje dece i stabilnu porodicu, koja je nedavno postala bogatija za još jednog člana. Kristina se ne pojavljuje u medijima, ali je aktivna na društvenim mrežama, gde često deli idilične kadrove iz njihovog doma u Londonu i predstavlja zanimljive odevne kombinacije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti