Zar s Radinom dvojnicom?! Haris Berković kreće sve ispočetka, sad laže nju... FOTO

Zar s Radinom dvojnicom?! Haris Berković kreće sve ispočetka, sad laže nju... FOTO

Autor: | 19/06/2023

0

Iako je pobedio u devetoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, nećemo pogrešiti ako kažemo da je Haris Berković široj javnosti najpoznatiji po turbulentnoj ljubavnoj vezi sa koleginicom Radom Manojlović.

Uprkos tome što su oboje pokušavali da javnosti stave do znanja da se mnogo vole, od prvog dana romanse pratili su ih skeptični komentari da „od te priče nema ništa“.

Mirko Tabašević

 

Jedni su smatrali da će do raskida kad-tad doći zato što je Rada starija osam godina i spremna je za brak i decu, što Harisu još uvek nije u planu, dok su drugi tvrdili da je ljubav obostrana, ali i da je ladi pevač sklon izletima.

Pročitajte: Iselio se iz stana i vratio u rodnu Bosnu - Rada i Haris raskinuli, razlog je ona!

Bilo kako bilo, krajem prošle godine par je konačno stavio tačku na svoju vezu.

„Haris i ja više nismo zajedno. Hvala svim našim zajedničkim fan-stranicama na podršci. Apsolutno mu želim svu sreću u životu i karijeri. Neću mnogo komentarisati, kao što nisam komentarisala ni tokom veze. Hvala“, napisala je Rada u oktobru na Instagramu.

Instagram

 

Pola godine kasnije Haris Berković se iznenada vratio u žižu javnosti pesmom „Takvi se traže“, prvom koju je snimio još od 2019. godine.

Nije prošlo neprimećeno da je mladi pevač u međuvremenu promenio imidž – pustio je bradicu, a po njegovim ramenima lako se može zaključiti da redovno posećuje teretanu.

Youtube printscreen

 

Fanovima nekadašnjeg para, koji i dalje navijaju da se Haris i Rada pomire, nije promaklo da devojka u spotu neodoljivo podseća na poznatu pevačicu, a pojedini su se zapitali da li su baš njoj upućene pokajničke reči: „Već predugo te lažem, a znam već dugo ti zbog mene plačeš“.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti