Nije dugo patio: Haris preboleo Radu uz 15 godina stariju devojku, roditelji očajni

Nije dugo patio: Haris preboleo Radu uz 15 godina stariju devojku, roditelji očajni

Autor: | 28/11/2022

2

Nova devojka Harisa Berkovića je ona

Vest o raskidu Harisa Berkovića i Rade Manojlović nedavno se pronela medijima, a izgleda da pevač nije dugo tugovao. Kako piše Kurir, Haris je  utehu pronašao u zagrljaju 15 godina starije izabranice.

Naime, on je u novu vezu ušao samo dve nedelje pošto je stavio tačku na ljubavnu priču sa Radom.

Pročitajte: Ljubavi je definitivno došao kraj - Rada i Haris više nisu zajedno, pevačica poručila bivšem samo jedno

Mirko Tabašević

 
 

- Radi i Harisu veza je bila duže vreme na klimavim nogama, ali su mislili da će ipak nekako prevazići krizu. Kada je Manojlovićeva konačno shvatila da od toga nema ništa i na Instagramu priznala da njih dvoje više nisu zajedno, laknulo je i Harisu. Nije mu bilo svejedno, oni su dugo bili zajedno, ali je nastavio dalje. Počeo je više da izlazi s društvom, atraktivne devojke su mu prilazile, sve mu je to prijalo. Dve nedelje nakon što je Rada priznala da su raskinuli, on je uplovio u novu vezu sa ženom koja je starija od njega čak 15 godina. Upoznao ju je na svom nastupu preko zajedničkih prijatelja i baš uživa s njom. Ona je iz Bosne, nepoznata je javnosti i u pitanju je plavuša. Odmah su sevnule varnice, njemu njena energija baš prija i ta razlika u godinama se uopšte i ne primećuje. Toliko je odlepio za njom da planira da uskoro počnu i da žive zajedno - rekao je izvor za Kurir.

Pročitajte: Ljubavi je definitivno došao kraj - Rada i Haris više nisu zajedno, pevačica poručila bivšem samo jedno

Instagram

 

Međutim, čini se da je i ovog puta izostala podrška Harisove porodice.

- Kao i kad je bio u vezi s Radom, tako i sada Harisu glavobolju zadaje njegova porodica. Njima se ova devojka nikako ne dopada, iako je njihove vere, što su najviše zamerali Manojlovićevoj. Sada im smeta što je ona od njihovog sina starija deceniju i po. Oni su jako besni na njega. Tokom jedne svađe rekli su mu da se ne vraća kući ako odluči da ostane s njom. Oni ni Radu nisu hteli da vide očima, pa je spavala po hotelima, a tek za novu devojku ne žele da čuju. Smatraju da je to velika sramota za njega. 

Komentari (2)

Loading
Milka 10:58 29.11.2022
Odgovori

Nek se mama zapita zasto joj sin juri starije devojke to je nedostatak majcine ljubavi mama pala si na ispitu roditeljstva

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti