Pričalo se da je teško bolesna, da ne izlazi iz kuće... Mira Banjac posle dva i po meseca u bolnici neprepoznatljiva FOTO

Pričalo se da je teško bolesna, da ne izlazi iz kuće... Mira Banjac posle dva i po meseca u bolnici neprepoznatljiva FOTO

Autor: | 12/06/2023

0

Mira Banjac posle zdravstvenih tegoba ponovo pred kamerama

Pre mesec-dva potresla nas je vest o lošem zdravstvenom stanju Mire Banjac, koja je zbog sepse i bolova u kolenima dva i po meseca bila vezana za bolnički krevet.

Luka Šarac

 
 

Danima ne izlazim iz kuće i, mada su me zvali da nešto snimamo, odbila sam sve poslovne ponude. Ne dajem ni intervjue, u suštini, sve sam po ko zna koliko puta ispričala ‒ kratko je izjavila za Alo legendarna Novosađanka.

Pročitajte: Prelep salonac nadomak Dunava - Ovde Mira Banjac živi sa sinom Branom FOTO

Ipak, puna optimizma, dodala je:

‒ Pratite šta se dešava, možda bude nekog povoda da razgovaramo. Ko zna, možda još nešto uradim.

Luka Šarac

 
 

I zaista, nije prošlo mnogo vremena a Mira Banjac je ponovo stala pred kamere.

‒ Prvi dan snimanja. Gospođa Olga Aslanova, „Zakopane tajne“. U seriji nosi ime svoje majke Olge, koja nije doživela da je vidi kao glumicu. I ova uloga je omaž njenoj majci. Neizmerna je privilegija i izuzetna lepota pisati za ovakvu glumačku legendu i moju predivnu prijateljicu ‒ poručio je uz zajedničku fotografiju sa Mirom Banjac autor serije „Zakopane tajne“ Žarko Jokanović.

Instagram

 

Žarkova supruga, glumica Milica Milša, dodala je:

‒ Danas je bio pravi praznik na snimanju jer nam se pridružila velika Mira Banjac u ulozi Olge Aslanove, koja će razotkriti jednu od tajni koje muče Lalu Doder. Uvek je neopisivo uživanje i zadovoljstvo biti u kadru sa neprevaziđenom Mirom Banjac.

Instagram

 

‒ Bez glume mi nema života. Ako ne radim, gotova sam ‒ jasna je Mira Banjac koja u susret 94. rođendanu korača sa po kojom borom više, ali i sa nesmanjenom ljubavlju prema životu, o čemu svedoče crveni ruž, nalakirani nokti i nezaobilazna cigareta, od koje se decenijama ne odvaja.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac