Čestitamo! TRUDNA ćerka Zorana Cvijanovića, pogledajte prvu sliku stomaka FOTO

Čestitamo! TRUDNA ćerka Zorana Cvijanovića, pogledajte prvu sliku stomaka FOTO

Autor: | 12/06/2023

0

Ćerka Zorana Cvijanovića trudna

Zoran Cvijanović ne voli mnogo da priča o privatnom životu, ali sada moramo da ga odamo. Ovako lepe vesti ipak se ne čuju svaki dan – popularni glumac uskoro će postati deda.

ATA Images

 

Naime, Zoranova ćerka Milena je u drugom stanju, što je juče otkrila fotografijom koju je objavila na Instagramu. U storijima su se smenjivali snimci obroka (izbalansiranog, kasnije smo saznali i zbog čega), pobeda Novaka Đokovića na Rolan Garosu, a onda smo videli i stomak.

Pročitajte: Tata, treba da častiš! Ćerka Zorana Cvijanovića oduševila novostima iz Amerike, svi čestitaju FOTO

„Ne znamo kako da se slikamo“, napisala je Milena pored slike sa suprugom Patrikom Kraulijem, nastalom u dnevnoj sobi.

Instagram

 

Lepa ćerka Zorana Cvijanovića još kao tinejdžerka je odlučila da krene njegovim stopama, pa je počela da skuplja novac za studiranje na prestižnom kalifornijskom univerzitetu „Berkli“. U Americi je ostala, a toj odluci verovatno je doprinela ljubav koju je u međuvremenu pronašla.

Instagram

 

Sa Patrikom, koji radi kao lični trener, nedavno se uselila u novi stan.

„I dalje mi nedostaje pola nameštaja. Ali, ovaj pogled...“, napisala je tada uz fotografiju. Po svemu sudeći, to je životni prostor po njenoj meri. A i po meri porodice, pošto će se za koji mesec uvećati.

Instagram

 

Ćerka Zorana Cvijanovića ostvarila američki san

Cvijanović i njegova supruga Lana, kostimograf, imaju dvoje dece. Pre nekoliko godina zapali su u finansijske probleme, pa je ćerka, da bi im pomogla u teškoj situaciji, rešila da sama krči svoj put. Svoje mesto pod suncem zgodna Milena pronašla je u Los Anđelesu.

Pročitajte: Ostala je bez para, a onda je došla na jednu ideju - Ćerka Zorana Cvijanovića je samo takva lepotica, a tek kad joj vidite prezgodnog muža

Nije poznato da li će tamo graditi i karijeru, što bi bilo logično jer za jednog glumca savršenije mesto od filmske meke ne postoji, ali će, po svoj prilici, tu zasnovati porodicu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin