Klubove menja ali ženu nikad: Mesi i prelepa Antonela imaju ljubavnu priču iz bajke, ovo je stvarno retkost

Klubove menja ali ženu nikad: Mesi i prelepa Antonela imaju ljubavnu priču iz bajke, ovo je stvarno retkost

Autor: | 08/06/2023

0

Supruga Lionela Mesija je njegova najveća podrška

Prošle godine jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi rekao je da napušta Pari Sen Žermen.  Mediji su nedeljama spekulisali o Mesijevom narednom klubu, a juče je objavio da karijeru nastavlja u Inter Majamiju. Na ovom velikom koraku u karijeri podržala ga je i supruga Antonela, koja je bila uz njega sve ove godine, a njihova priča je jedna od najlepših ljubavnih bajki koju ćete pročitati.

Instagram

 

Antonela i Mesi upoznali su se kada je fudbaler imao samo pet godina. Družili su se godinama, a kada je Mesi postao tinejdžer, napustio je svoj dom u Argentini da bi u svetu gradio sportsku karijeru. Obnovili su kontakt 2005. godine, nakon što je sportista čuo da je Antonelina najbolja drugarica poginula u saobraćajnoj nesreći, tako da se Mesi vratio u Argentinu. Sve ovo desilo se četiri godine pre nego što su zvanično objavili da su u vezi.

Pročitajte: Ljubav jača od porodičnih spletki - Ovako je Mesijeva majka na venčanju uvredila njegovu suprugu Antonelu

Instagram

 

Mesi je zaprosio Antonelu 2010., dve godine pre nego što je rođen njihov sin Tijago. Uzeli su se sedam godina kasnije, a Mesijeva supruga blistala je u predivnoj venčanici španske dizajnerke Rose Klare, koja je u Argentinu stigla privatnim letom iz Madrida. Slavni Argentinac i njegova izabranica na večnu ljubav zakleli su se pred dvesta pedeset zvanica, među kojima su se našli bliski prijatelji i članovi porodice. Tokom braka dobili su još dva sina - Matea i Ćira. Sve ove godine bili su sila koja se suočavala sa svim izazovima i preprekama koje su im nametali život, njegova karijera i pisanje tabloida. Ljubav iz detinjstva pokazala se da je ljubav za ceo život.

Pročitajte: Ko je bogatiji? Ronaldo mesečno uplaćuje Heorhini 100.000 evra, ali nije do kolena Mesijevoj Antoneli

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin