Ljubav jača od porodičnih spletki: Ovako je Mesijeva majka na venčanju uvredila njegovu suprugu Antonelu

Ljubav jača od porodičnih spletki: Ovako je Mesijeva majka na venčanju uvredila njegovu suprugu Antonelu

Autor: | 19/12/2022

0

Lionel Mesi, apsolutna zvezda Svetskog prvenstva u Kataru, veliku snagu crpi iz porodice. U leto 2017. u rodnom Rosariju stao je pred oltar sa svojom ljubavlju iz detinjstva Antonelom Rokuzo. Iako su zbog njegove karijere često menjali adrese, odlučili su da grad u kojem su se upoznali još kao deca bude mesto gde će položiti zakletvu na večnu ljubav.

Pročitajte: I najjači plaču - Mesi se emotivno slomio pred novinarima VIDEO

Getty Images

 

Mesijeva supruga blistala je u predivnoj venčanici španske dizajnerke Rose Klare, koja je u Argentinu stigla privatnim letom iz Madrida. Slavni Argentinac i njegova izabranica na večnu ljubav zakleli su se pred dvesta pedeset zvanica, među kojima su se našli bliski prijatelji i članovi porodice.

Pročitajte: Raskošno venčanje u Argetini - Mesi oženio svoju ljubav iz detinjstva

Andres Preumayr

 

Senku na romantičnu ceremoniju bacilo je pisanje tabloida da su odnosi između porodice fudbalskog asa i njegove supruge neko vreme prilično “zategnuti”, te da nisu bili oduševljeni činjenicom da će par stati pred oltar. U prilog tome naveli su da se Lionelova majka Silija pojavila u beloj haljini, što se u argentinskoj tradiciji smatra izuzetno uvredljivim gestom, posebno ukoliko dolazi od člana porodice. Ipak, sveti čin uspešno je priveden kraju razmenom burmi, a sudeći po osmesima srećnog para ova ceremonija je nesumnjivo jedna od najlepših stvari koja im se dogodila.

Pročitajte: Lionel Mesi nije samo virtuoz na fudbalskom terenu, ovo je njegov skriveni talenat VIDEO

Andres Preumayr

 

Lionel Mesi i Antonela imaju trojicu sinova, Tjaga, Matea i Čira.

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin