Ma kakav Al Paćino! Bivši muž Snežane Savić dobio je blizance u 76. godini i to sa glumicom koju svi znate FOTO

Ma kakav Al Paćino! Bivši muž Snežane Savić dobio je blizance u 76. godini i to sa glumicom koju svi znate FOTO

Autor: | 05/06/2023

0

Bivši muž Snežane Savić dobio je blizance u 76. godini

Legendarni glumac Al Paćino koji je nedavno napunio 83. godine čeka četvrto dete, potvrdili su njegovi predstavnici. Zvezda trilogije "Kum" objavio je da je njegova 29-godišnja devojka Nur Alfala u osmom mesecu trudnoće.

Međutim, ponekad se holivudske priče dešavaju i na našoj javnoj sceni, pa je tako javnost pre nešto manje od deset godina bila iznenađena, kada je objavljena vest da je bivši suprug naše glumice Snežane Savić postao otac blizanaca u svojoj 76. godini.

Pročitajte: Uloga u Boljem životu u zvezde je vinula Snežanu Savić, a nećete verovati kojoj našoj mega popularnoj pevačici je bila namenjena

Zoran Lončarević

 

Naime, glumica je sa rediteljem Dragoslavom Lazićem nekoliko godina bila u braku, u kom su dobili ćerku Anitu. Nakon što su se razveli, Lazić je ušao u brak sa glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara.

Pročitajte: Snežana Savić za HELLO! - Branim ženu koja je izbačena iz kuće, omalovažena, oklevetana

Facebook

 

Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića. Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im se desilo tek pre nekoliko godina, a Snežana je za "Blic" svojevremeno prokomentarisala njihove porodične odnose.

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom - kazala nam je tada Snežana.

Facebook

 

- Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - dodala je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miroslav Milić

Slične Vesti