Da li ovakav izgled priliči maturantkinji? Evo kako se Ceca Ražnatović obukla za maturu 1991. godine FOTO

Da li ovakav izgled priliči maturantkinji? Evo kako se Ceca Ražnatović obukla za maturu 1991. godine FOTO

Autor: | 04/06/2023

0

Ceca Ražnatović na maturskoj večeri izgledala nestvarno

Kada je 1991. godine pevačica Svetlana Ceca Ražnatović proslavila svoju maturu, već je bila velika zvezda Jugoslavije. Ceca, tada Veličković, napunila je 18 godina, a mogla je da se pohvali brojnim hitovima i zavidnom karijerom.

Za svoju proslavu mature pevačica je odabrala pink haljinu u kojoj je izgledala prelepo i koja je isticala sve njene obline. Imala je elegantnu punđu i šminku koja je odgovarala prilici.

Pročitajte: Ceca priznala sve, odnos sa Anastasijom se promenio - Otišla je od svih, kad god je pozovem ona...

Ata Images

 

Podsetimo, Cecina majka Mira je bila učiteljica, a otac mašinbravar koji je kasnije postao politički funkcioner i predsednik opštine. Pevačica ima sestru Lidiju koja je od nje mlađa jedanaest meseci.

Prvi nastup je imala u devetoj godini života na školskoj predstavi gde je oduševila publiku. Neretko se dešavalo da nije imala novca za autobusku kartu i da se sa priredbi, koje su se održavale u susednim selima, vraćala peške. Kasnije je izjavila da je za jedan vikend zarađivala 700 maraka dok je njena majka imala platu 25 maraka.

Boško Karanović

 

Osnovnu školu je završila sa odličnim uspehom, ali se posvetila karijeri pevačice i, uprkos majčinim molbama, nije nastavila školovanje. Mnogo godina kasnije je vanredno završila Srednju veterinarsku školu, a mnogi su komentarisali njen izgled po završetku škole i priznali da se ne bi osmelili da obuku ovu prelepu haljinu.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti