Ovo je misteriozni muž Bebi Dol: Devet godina su u braku, završili su na ulici, a evo kako su izgledali na venčanju FOTO

Ovo je misteriozni muž Bebi Dol: Devet godina su u braku, završili su na ulici, a evo kako su izgledali na venčanju FOTO

Autor: | 02/06/2023

1

Muž Bebi Dol je enigma za javnost

Bebi Dol se poslednjih godina izgubila sa radara i već mesecima joj je teško ući u trag. Medijima se ne javlja, prijatelji su s njom izgubili kontakt, a fanovi su s razlogom zabrinuti, naročito posle vesti da je nekad velika jugoslovenska muzička zvezda navodno viđena u narodnoj kuhinji.

Kako pišu beogradski portali, pevačica je nestala iz javnosti jer se posvetila porodici - brine o teško bolesnoj majci i tetki. Nedavno se pričalo i da je sa suprugom izbačena iz stana zbog neplaćanja kirije. Šta je od svega toga istina, za sada nije poznato.

ATA Images

 

Ekstravagantna i originalna, Dragana Šarić alijas Bebi Dol uvek je svoj privatni život krila od medija i javnosti. Osamdesetih je bila u vezi sa hrvatskom pop zvezdom Masimom Savićem, a 2014. godine udala se za Aleksa Todorovića, koji je rođen u Los Anđelesu. Preciznije - u fabrici snova, Holivudu. U Americi je završio studije književnosti i stekao zvanje profesora.

Pročitajte: Bebi Dol se oprostila od svoje velike ljubavi Masima Savića - Tužna sam, nisam znala da je bolovao...

Facebook

 

Kako piše Gloria, Todorović se u Beograd doselio devedesetih godina, a radio je kao dopisnik za novinske agencije. Iz prvog braka ima dva sina. Bebi je upoznao preko zajedničkih prijatelja.

Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me jutro i nebo u stilu pesme “Hajde da”. Kako se kasnije ispostavilo, našla sam i dečka kao san, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pemu “Mustafa”. To je za mene bio znak “znam ko si ti”. Narednih nedelju dana nisam ga viđala - otkrila je Bebi Dol za Gloriju kako je protekao prvi susret.

Pročitajte: Bebi Dol - Želim da usvojim dete

Facebook

 

Ponovo ih je spojio njen pokvareni računar, koji je na preporuku odnela baš kod Aleksa.

Do jutra smo sedeli i pričali. Kompjuter nismo ni pipnuli – ispričala je i dodala da su se nedelju dana kasnije „smuvali“ na jednoj žurci.

Bebi Dol i Aleks Todorović venčali su se krajem septembra 2014. godine. Kako je to izgledalo pogledajte na fotografijama.

 

Facebook

 

Facebook

 

 

Komentari (1)

Loading
Srba 22:02 04.06.2023
Odgovori

Kakvo mizerisanje! Pa, ta ako se za amerikanca udala, ima i američke papire, beneficije, socijalnu penziju (i ko zna šta još)- isto kao i on! Ako se naredni put pojavi/pojave u nekoj narodnoj kuhinji- treba ih viljuškama i kutlačama isterati!! A, samo čekam da je čujem da počne da kukumavči za nacionalnu penziju!

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još