Bio je fatalna ljubav Kaće Živković: Ovako danas izgleda maneken Bane Janković, lice mu je prekriveno borama FOTO

Bio je fatalna ljubav Kaće Živković: Ovako danas izgleda maneken Bane Janković, lice mu je prekriveno borama FOTO

Autor: | 30/05/2023

1

Bane Janković danas izgleda neprepoznatljivo

Pre desetak godina naveliko se pričalo i pisalo o Kaći i Banetu, i svi su znali o kome je reč i bez navođenja punog imena i prezimena glavnih aktera. Pošto je od tada prošlo mnogo vremena, podsetićemo da je reč o ljubavnoj priči pevačice Katarine Živković i manekena Branislava Jankovića, koji su se upoznali kao takmičari u rijalitiju “Farma”.

arhiva HELLO!

 

Te sezone, davne 2010. godine, pobedu je odnela upravo Katarina. Šuškalo se da je njenom trijumfu doprineo upravo turbulentni odnos sa Banetom, u koga se zaljubila “do ušiju” i zbog kojeg je često plakala, a publika je saosećala sa njenim emocijama i slala podršku u vidu glasova.

Iako su mnogi prognozirali da ta ljubav neće opstati u realnom svetu, Katarina i Bane su ostali zajedno skoro četiri godine. Pričalo se i da je maneken u pozitivnom smislu uticao na imidž mlade zvezde “Granda”, koja je tada iz brineta prešla u crnke, promenila način oblačenja, pa i ponašanja u javnosti.

Pročitajte: Kaća Živković - Imam svoj posao i novac, ne moram ni sa kim da budem zbog para

arhiva HELLO!

 

Nakon razlaza Katarina se posvetila karijeri, a o Banetu dugo nismo čuli ni reč, sve dok se 2016. godine nije oženio devojkom po imenu Mirjana, sa kojom je godinu dana kasnje dobio ćerku Melinu. Početkom aprila po drugi put su postali roditelji, a ponosni otac se na društvenim mrežama pohvalio da je stigao sina Luka.

Pročitajte: Kaća Živković - Nikada se ne vraćam na staro, ne ulazim u toksične odnose

Instagram

 

Tračeve da su posle raskida ostali u lošim odnosima, Katarina Živković demantovala je na najjednostavniji način, stavljajući “like” uz objavu svog bivšeg dečka koji danas izgleda znatno drugačije nego što ga pamtimo – u međuvremenu je ostao bez kose, a pojavile su se i prve bore, ali prepoznatljiv šarmantan osmeh i dalje je tu.

Pročitajte: Majčino oko zaplakalo - Katarina Živković blista u venčanici, došao je dan o kom je maštala! Pogledajte prvu fotku

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Pedja 04:48 31.05.2023
Odgovori

Ovo neki fini ljudi,mnogo nama znaci gde su se upoznali,eh Srbijo medju sljivama!

hellomagazin.rs arhiva HELLO!