Bebi Dol: Želim da usvojim dete

Bebi Dol: Želim da usvojim dete

Autor: | 24/12/2015

0

Dragana Šarić (53), alijas Bebi Dol, planira da usvoji dete sa suprugom Aleksom Todorovićem (49). Pevačica bije pravnu bitku kako bi postala majka jer ne ispunjava sve uslove za usvajanje deteta.

Ono što koči pevačicu jeste to što nema stalno zaposlenje i živi kao podstanar, a mora da pripazi i na to da razlika u godinama između nje i deteta ne sme da bude veća od 45 godina.

Tim povodom pozvali smo pevačicu, koja je u emotivnoj ispovesti za Kurir otkrila zašto se još nije ostvarila kao majka.

Govorila sam uvek da žena koja želi dete treba da ga usvoji. Ne znam zašto je to tako čudno. Želim to jako, ali nisam još spremna da to uradim na način na koji zamišljam. Mada, svet se menja. Nekad su ljudi stvarali porodice sa 20 godina, a sada živimo u vremenu kada tražimo sreću tokom celog života. Dete je za svaku ženu veoma posebno - kaže ona.

Dragana objašnjava zbog čega nije rodila dete iako je imala velike ljubavi, kao što je pevač Masimo Savić, s kojim se zabavljala na početku karijere.

Žena treba da ima dete ako joj Bog da čoveka kog voli. Deca se dešavaju mnogima slučajno. Morala sam da sazrim vrlo mlada. Napustila sam roditeljsku kuću već sa 17 godina. Počela sam da shvatam da nije dovoljno samo roditi dete, nego ga odgajiti i spremiti za život. Previše sam osetljiva, zato nisam mogla dete da podignem sama, jer ne bih umela da mu kažem ne. Ne bih umela da ga vaspitam - iskrena je Dragana, koja dodaje da se pomirila sa sudbinom da neće biti biološka majka:

Moja sudbina nije bila da rodim dete. Desetak mojih drugarica odlučilo je da budu samohrane majke. Automatski je onda to dete odsečeno od svog oca i pola svog porekla. Nisam imala srca da odaberem taj put.

Bebi je na kraju našla svoju veliku ljubav – udala se za Aleksu Todorovića, koji iz prethodnog braka ima dva sina, ali im ne plaća alimentaciju i ne održava kontakt s njima. Izjavio je da on i Bebi ne mogu da viđaju njegovu decu jer mu to ne dopušta bivša tašta.

Komentari (0)

Loading
, Foto:printscreen hellomagazin
Tagovi: bebi dol