Udala se, ali svi pamte njenu aferu: Ovako je završila Kuburina mlada ljubavnica sa kojom je javno varao ženu FOTO

Udala se, ali svi pamte njenu aferu: Ovako je završila Kuburina mlada ljubavnica sa kojom je javno varao ženu FOTO

Autor: | 31/05/2023

0

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure danas je srećno udata

Pre neku godinu na blistavu karijeru Aleksandra Srećkovića Kubure, kao i na dve decenije dug brak sa fitnes instruktorkom Marijom Savić Srećković pala je senka kada je do javnosti stigla informacija, potkrepljena fotografijama, da ima paralelnu emotivnu vezu.

ATA Images

 

U to vreme popularni glumac viđao se sa osamnaest godina mlađom producentkinjom Petrom Radivojević, tada još studentkinjom Akademije umetnosti. Upoznali su se na snimanju jednog studentskog filma, gde je Petra bila angažovana kao organizator, i brzo su postali nerazdvojni. Osim u šetnjama gradom zaljubljeni par viđen je i na Exitu, u Novom Sadu, a zajedno su se pojavili i na premijeri jednog filma.

- Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši - ostale su zabeležene Petrine reči povodom sve učestalijih prozivki da se viđa sa oženjenim čovekom.

Pročitajte: Razlika od 17 godina braću čini još bližom - Ovo su sinovi Aleksandra Srećkovića Kubure (foto)

Ata Images

 

Kao što je bilo za očekivati, nedugo zatim stigla je vest da se Aleksandar razvodi od supruge Marije, sa kojom je dobio dva sina, Aleksu i Vanju.

To, ipak, nije bilo dovoljno da ova “zabranjena” ljubav opstane. Posle raskida romanse sa Kuburom, Petra je zavela još jednog glumca, mladu zvezdu serije “Crveni mesec”, Miloša Đurovića.

Pročitajte: Aleksandar Srećković Kubura posle razvoda napustio Srbiju: Preljuba je učinila svoje, ovde je pronašao mir FOTO

Instagram

 

Danas, na njenom Instagram profilu, piše Petra Radivojević Petronijević. Drugo prezime dodala je nakon udaje za Uroša Petronijevića, sa kojim je dobila dvoje dece, pa trenutno uživa u mirnom porodičnom životu.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti