Sve se otkazuje: Ronaldo nije prošao testiranje, udaljen sa terena

Sve se otkazuje: Ronaldo nije prošao testiranje, udaljen sa terena

Autor: | 13/10/2020

0

Ronaldo ima koronu - vest je koja je načisto šokirala svetsku javnost, a svi planovi slavnog fudbalera otkazani su do daljeg. Jedan od najboljih fudbalera sveta pozitivan je na korona virus, saopštio je i Fudbalski savez Portugalije. Kako se navodi, zvezda fudbalskog kluba "Juventus" je shodno proceduri odmah poslat u izolaciju.

Kako se ovome niko nije nadao, moralo je odmah da se reaguje u skladu za pravilima Svetske zdravstvene organizacije. Portugalci su otkazali trening i konferenciju za medije uoči sutrašnje utakmice protiv Švedske u Ligi nacija, prenose agencije.

Pročitajte: Verovali ili ne - Kristijano Ronaldo više zarađuje od društvene mreže nego od sporta!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели WorldStar Hip Hop / WSHH (@worldstar) дана 13. Окт 2020. у 7:42 PDT

- Kristijano Ronaldo je na testiranju na kovid - 19 bio pozitivan. On je odmah poslat u izolaciju i nema nikakvih simptoma. Oseća se dobro. S obzirom na ovakav rezultat, ostali igrači su takođe podvrgnuti testovima i svi su imali negativan rezultat, pa će se staviti na raspolaganje selektoru Fernandu Santošu - navodi se u zvaničnom saopštenju njegovog kluba.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cristiano Stats (@cristianostats) дана 13. Окт 2020. у 7:32 PDT

Portugalija je tokom reprezentativne pauze igrala mečeve protiv Španije i Francuske i oba meča su završena bez golova. U sredu je trebalo da Portugalija igra meč protiv Švedske u Lisabonu, ali je sada pitanje da li će se meč uopšte održati i kakva je situacija sa ostalim saigračima Ronalda.

Pročitajte: Heorhina i Ronaldo zajedno u izolaciji, ali to ih ne sprečava da rade ono što najviše vole

Ne sluteći da će biti pozitivan na testiranju, sjajno raspoložen, Ronaldo je juče na društvenim mrežama objavio fotografiju sa saigračima. Ali za sada Kristijanov tim će morati bez njega u nove borbe na terenu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti