Nesreća koja je poremetila sve: Ronaldo i Georgina van sebe, angažovali najbolje lekare u Španiji

Nesreća koja je poremetila sve: Ronaldo i Georgina van sebe, angažovali najbolje lekare u Španiji

Autor: | 25/02/2021

5

Kristijano Ronaldo i Georgina doživeli su veoma neprijatnu situaciju, a mediji prenose da je fudbaler poslednjih dana van sebe, Naime, jedan od najboljih fudbalera sveta i njegova verenica jednog sasvim običnom februarskog dana, dok su šetali ulicom sa kućnim ljubimce, doživeli su nesreću koja ih je u potpunosti poremetila.

Pročitajte: Sve se otkazuje - Ronaldo nije prošao testiranje, udaljen sa terena

 

 

Naime, porodica Kristijana Ronalda  izuzetno je vezana za svog kućnog ljubimca - mačka Pepea.On već godinama živi sa njima, a pre nekoliko dana Kristijanov najdraži ljubimac doživeo je nezgodu u Torinu. Mačka Pepea udario je automobil na ulici, pa je Portugalac odlučio da ga hitno pošalje u Španiju na lečenje.

Za mačka je odmah obezbeđen privatni avion, a cena leta koštala je više od tri hiljade evra, prenosi "Kurir Sport". Ronaldo je platio privatni avion kako bi se Pepe što pre vratio u Italiju nakon što ga pregledaju najbolji veterinari iz Španije.

 

 

Pepe je, inače, zuzetno retke rase i neobičnog izgleda - sifinks. Ova mačka nema krzno, koža joj je naborana, ima velike uši, prodoran pogled i važi za najprivrženiju macu na svetu. Iako na nekim fotografijama deluje zastrašujuće, ona je neverovatno umiljata životinja. Ronaldo i Georgina, a posebno njihovi mališani jedva čekaju da im se Pepe vrati i da ponovo mogu da uživaju sa njim u svakom momentu. 

 

Komentari (5)

Loading
Dragoljub 06:06 26.02.2021
Odgovori

Strasna tragedija............. bas vam je vest na nivou.......'alal vam pero....naopako.....a oni nisu svesni kada se ima problem kako se za slamku covek vata....pregazila kola neku ******** i strasno.....OMG

Ivana 16:24 26.02.2021
Odgovori

Јесте ли ви нормални људи! Коју несрећудоживео, штс га променило. Објасните неком родитељу чије је дете на онкологији колико јадни богаташи пате. Бежите бре

Mima 18:25 26.02.2021
Odgovori

Da li ste vi novinari toliko glupi da neznate da kućne ljubimce leče veterinari a ne lekari ali ičito da je najbitnija senzacija.

hellomagazin.rs hellomagazin